Kulinariniai receptai

Individas Individas 8613
2008-10-18 19:31 Individas
Linda6, nesinervuok, tai kenkia, šiai dienai trapiai, tavo sveikatai. Beje, vaistai nuo skausmo suveikia greičiau vartojami su šimtgramių, bet svarbiausiu elementų, vistiek lieka silkutė...
Loreta13, suvartoti šimtgramio dar nespėjau, visi tarsi jausdami pradėjo mandagumo vizitus.. Krizė jaučiasi.... Ir kaimynas laužiasi, šliaužiančios revoliucijos auka.... Neduosiu. Jei krizė, tai krizė visiems. smile
L
Linda6 11854
2008-10-18 19:36 Linda6
Neisiu, radau šprotų, skanių, niam niam, dar nuo caro laikų...ir agurkų yra, balius!
L
Linda6 11854
2008-10-18 19:37 Linda6 2011-09-11 06-00

prosas rašė: O kai viskas neskanu?
Čia jau gal kažkas su nervais?


čia toks nėštumas smile
L
Loreta13 30842
2008-10-18 19:44 Loreta13 2011-09-11 06-00

prosas rašė: O kai viskas neskanu?
Čia jau gal kažkas su nervais?
Tai gal dar vis ant balandėlio sėdi smile
A
av 709
2008-10-18 19:46 av 2011-09-11 06-00

individas rašė: Jūs sugalvolote, šeštadienio vakarą, savo skrandžius negyvai užkankinti... Girdėjau, kad ryžiai sunkiai virškinamas maistas. Mokykitės, kaip reikia šeštadienio vakarą leisti: silkutė (dūmų skonio), svogūnas,juoda duona ir, pagal pageidavimą, visa šita turtą užpilame šimtgramiu. Svarbiausia, viską pasidaryti užtrunka greitai (pusvalandis, ne daugiau). Va dabar, kankinu save klausimų, ar prie viso šito tinka raugintas agurkas? Gerai pagalvojus nepaškadys.

Prosai, aš čia tikėjausi išmokti gaminti. O Tu čia iš kelio vedi. Ir žinok pakankamai įtikinamai, kad net pradėjau vartyti telefono adresų knygute, su kuo čia tą 0,7 padarius?
O Tau paškadis tas aguraitis. Nepamiršk vidaus reikalų krizės.
Individas Individas 8613
2008-10-18 19:58 Individas 2011-09-11 06-00

av rašė: su kuo čia tą 0,7 padarius?
O Tau paškadis tas aguraitis. Nepamiršk vidaus reikalų krizės.


Čia individas.... Su kiekiais, siūlyčiau, atsargiau... Rytoj gali prireikti vidutiniškai balansuotu agurkėlių. Pas mane su krize viskas gerai, čia prosui šiandien nervus susuko... smile
A
av 709
2008-10-18 21:45 av
Čia individas.... Su kiekiais, siūlyčiau, atsargiau... Rytoj gali prireikti vidutiniškai balansuotu agurkėlių. Pas mane su krize viskas gerai, čia prosui šiandien nervus susuko... smile[/quote]
Kaip supratau Tavo nervai tarp pirmo ir paskutinio balandėlio...
Loreta Loreta 28574
2008-10-18 21:53 Loreta
Kas čia šiandien darosi - visi su tais balandėliais... Pas mane puode irgi tas pats smile
A
av 709
2008-10-18 22:20 av
Supratau. Sumaišiau Prosą su Individu.
Samajana Samajana 6091
2008-10-19 00:06 Samajana
...net ir balandėlių šiandien nenoriu smile
Loreta Loreta 28574
2008-10-19 11:31 Loreta 2011-09-11 06-00

Samajana rašė: ...net ir balandėlių šiandien nenoriu smile

smile smile smile man atrodo, Samajana, kad vakar dar labai norėjai ir bandei kažką ne to pridėti į mano puodą smile
Na, jei apsigalvosi - puode dar yra, pašildysiu... smile
V
virgiuke 1307
2008-10-19 11:37 virgiuke
Kad jau tiek kalbat apie balandėlius tai papasakokit kaip juos troškinat, kiek laiko, ką dedat į puodo apačią kad neprisviltų, ir kokį padažiuką darot?
L
Loreta13 30842
2008-10-19 11:54 Loreta13
Aš į apačią dedu bulves, tuomet sluoksnį tarkuotų morkų bei pjaustytų svogūnų, tuomet balandėliai, vėl morkos-svogūnai, ant pačio viršaus likę smulkūs kopūsto lapeliai (čia man pats skanumas).
Žinoma - pipiriukai, lauro lapai.
Vandenukas, kuris liko nuo kopūsto virimo - troškinu špižiniame troškintuve apie valandą.
Kad vanduo beveik išgaruotų.
Pabaigoje dedu grietinės, į kurią įmaišyta šaukštelis ar du miltų.
Visai pabaigoje - tomatas.
Gaunu visą kompleksą - bulvės, daug troškintų daržovių, balandėliai, rausvas tirštokas "niam niam" padažėlis:))
Elvusia Elvusia 19998
2008-10-19 11:59 Elvusia
Darau taip, kaip Loreta13.
Tik bulves verdu atskirai. Mano šeimai taip skaniau.
Jei neturite storadugnio puodo ir dedate ką nors ant dugno, kad nepsisviltų, dėkite kito, mažesnio, puodo dangtį.
Individas Individas 8613
2008-10-19 12:11 Individas
Žvėrys... Sąžinės neturit... Vos vakarykšte silkute nepaspringau....
Elvusia Elvusia 19998
2008-10-19 13:02 Elvusia 2011-09-11 06-00

individas rašė: Žvėrys... Sąžinės neturit... Vos vakarykšte silkute nepaspringau....

Artėja, vadinasi, atpildo diena...
Individas Individas 8613
2008-10-19 14:16 Individas 2011-09-11 06-00

Elvusia rašė:
Artėja, vadinasi, atpildo diena...

Kad dar ir pribaigti, grėblių per visa centrine nervine sistemą.....
Aradija Aradija 10365
2008-10-19 22:34 Aradija
o tai pilno balandeliu recepto nebus? smile dar niekada nemeginau ju gaminti, galvoju gal paeksperimentuoti smile
urtele urtele 13511
2008-10-20 07:36 urtele 2011-09-11 06-00

Aradija rašė: dar niekada nemeginau ju gaminti, galvoju gal paeksperimentuoti smile

Tu gal juokauji? Tada iki 25d, būtinai turi pasireikšti balandėlių ruošimo srityje. smile
Prisikaičius Proso ir aš puoliau prie tų balandėlių ruošimo, nors mano vienas šeimos narys tik lapus mėgsta su padažu, kitas -kas randasi lapuose. smile
Imi kopūstą ne patį mažiausią, išpjauni kopūsto kotą ir dedi į vandenį, verdi, kol lapai suminkštėja ir gerai atsiskiria nuo kopūsto. Išverdi ryžius dedi į jau paruoštą faršą, sumaišai ir jau vynioji į lapus. Suvyniotus balandėlius apkepu keptuvėje ( man taip patinka), o po to troškinu, kaip Elvusia.Man net bulvių nesinori. smile
Individas Individas 8613
2008-10-20 07:58 Individas 2011-09-11 06-00
[quote=Aradija][/quote]

Aš, kaip profesionalas, šioje srityje patarsiu. smile
www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=3498
Jei ką, ten mano nikas "asfaltuota".... smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui