Kulinariniai receptai

A
Amanda 3804
2007-09-17 09:57 Amanda 2011-09-11 05-32

Tess rašė:

KKANDRATAVICIUTE rašė: Ohoho, sakykit, kokiuose miškuose prisigrybavot baravykų??

Vakar močiūtė privežė labai daug grybų, nežino ką su jais daryti. smile Iš tiesų tai tingi, ką nors su jais daryti. O aš nemoku. smile


Pats lengviausias ir grečiausias būdas, tai sūdyti. Išverdi, pripili druskos ir psio. O kai nori valgyti, reikia numirkyti ją ir jau darai ką nori.
Devi Devi 1511
2007-09-17 10:03 Devi
[quote="Dakora
1 kg pomidorų - 250 balto vyno acto
imbiero šaknis (supajustyk kūbeliais)
0,5 kg. cukraus
gvazdikėlių pagal skonį
2 laimo arba paprastų citrinų sultys
3 česnako skiltelės
Marinuoti pomidorai pasakiškai tiks prie vištienos.

smile[/quote]

Nesu labai gera šeimininkė, bet suviliojo "tokie" pomidorai. Gal galite dar parašyti, ar reikia juos kaitinti kiek nors, ar "žalią masę" užkonservuoti?
N
nika21 917
2007-09-17 10:04 nika21
As marinoju labai paprastai : druskos pagal skoni, juod.ir kvapn.pipiru zineliais 10-15 vnt,lauro lapeliu1-2 vnt, alejaus1 sauksta ir acto 1 sauksta/ 1 litrui. Ir dar kai grybai jau sudeti i stiklaini ant virsaus dar 1 arb.sauksta acto. ( gaunasi labai svelniai marinuoti ir acto beveik nesijaucia)
L
Loreta13 30842
2007-09-17 22:48 Loreta13 2011-09-11 05-32

lemone rašė: Aukštaitijos miškuose. Baravykai tiesiog šeimynėlėmis auga, tokie gražučiai. Gaila kad nemoku kaip Loreta 13 nuotraukų įdėt.
Vaizdas iš ties gražus ir miško ir pulkais augančių baravykų.
.....
O aš nerandu laiko pagrybaut........[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:rspqISg4xXYqpM:http://www.fotosodas.lt/image.php%3Fsrc%3D25363[/img]
Tess Tess 20234
2007-09-18 17:49 Tess
Gavau nemažą kabačioką, norėčiau gal blynų išsikepti, bet nemoku.
Gal kas recepteliu pasidalintu. smile
Gal taip pat kaip ir iš bulvių daryti? smile
L
laura9 10602
2007-09-18 17:51 laura9 2011-09-11 05-32

Tess rašė: Gavau nemažą kabačioką, norėčiau gal blynų išsikepti, bet nemoku.
Gal kas recepteliu pasidalintu. smile
Gal taip pat kaip ir iš bulvių daryti? smile

O kas tai per daiktas smile
holdingas holdingas 6996
2007-09-18 17:54 holdingas
Kabačiokas "12 stuljev"
Petronele Petronele 18325
2007-09-18 17:55 Petronele 2011-09-11 05-32

Loreta13 rašė: O aš nerandu laiko pagrybaut

O aš grybų nerandu... smile

Kabačiokas tai cukinija, ko gero.
Tess Tess 20234
2007-09-18 17:59 Tess 2011-09-11 05-32

laura9 rašė: O kas tai per daiktas smile

Na kaip cukinija, tik didelis ir geltonas.
Rusiškai tai кабачок.


holdingas rašė: Kabačiokas "12 stuljev"

smile
E
elipse 1418
2007-09-18 19:48 elipse 2011-09-11 05-32

Tess rašė: Gavau nemažą kabačioką, norėčiau gal blynų išsikepti, bet nemoku.
Gal kas recepteliu pasidalintu. smile
Gal taip pat kaip ir iš bulvių daryti? smile

Sutarkuoji per burokinę tarką , kiaušinį , miltų , druskos tik dėl skonio , ir šiek tiek daugiau cukraus.Viską išmaišai ir kepi smile Jei mėgstate kabačioką smile , tai turėtų patikti blynai smile
Tess Tess 20234
2007-09-18 19:52 Tess 2011-09-11 05-32

elipse rašė: Sutarkuoji per burokinę tarką , kiaušinį , miltų , druskos tik dėl skonio , ir šiek tiek daugiau cukraus.Viską išmaišai ir kepi smile Jei mėgstate kabačioką smile , tai turėtų patikti blynai smile

Ačiu. smile
Nežinau ar mėgstu kabačioka. smile
Labai mėgstu troškintas mažytes žalias cukinijas.
O nebus per saldu? Ar čia saldus blyneliai turėtu gautis?
S
Soffy 9075
2007-09-18 19:55 Soffy
Gavau dovanų problemą - kažką didelį žalią, atrodo, kad cukinija:).
Receptų tai gal rasiu, bet kiek laiko toks vaisius gali stovėti prapjautas? Bijau pjauti, nesuvalgysiu vienu kartu niekaip, o mesti gaila. Jau žadu kur kieme ant suolo palikti, kad nereikėtų išmesti prapjauto...
Mane jau kas kas išvadino artiste, bet aš tikrai nežinau:). Niekur nerašo tokių dalykų. Aš viena gyvenu, jei turėčiau 4 vaikus ir pavalgantį vyrą, tai čia man gal ir mažai būtų, bet dabar??
N
Natalija1 419
2007-09-18 20:20 Natalija1
smile Soffy tokio gero daikto kaip cukinija niekam neatiduočiau... Gamink pati geriau smile
S
Soffy 9075
2007-09-18 20:24 Soffy
Tai aš ir noriu gaminti ir atiduoti man gaila, bet mažiau gaila nei išmesti gaila prapjauto ir nesuvalgyto:).
Tai kiek laiko gali stovėti prapjautas?? Visi juokiasi tokie mandruoliai ir niekas nepasako:).
N
Natalija1 419
2007-09-18 20:27 Natalija1
:) aš nesijuokiu :) aš rimtai kalbu ... 2-3 dienas šaldytuve laikiau, daugiau nereikėjo ... nes žinau super puper receptą lieknėjimui iš cukinijos ir vištienos :)
S
Soffy 9075
2007-09-18 20:30 Soffy
Štai čia jau labai įdomu, nes žiema ateina, reikia lieknėti:).
Prašom papasakoti:).
N
Natalija1 419
2007-09-18 20:49 Natalija1
smile Nu ką gi tada pravedu instruktažą. Cukiniją perpjaukim pusiau, kad puselės įgautų laivelių formą. Tada valom ją iš vidaus ir iš išorės :) ... Toliau imam vištienos krutinėles ir sumalam jas, arba smulkiai smulkiai supjaustom ... Toliau pagal lieknėjimo receptą priklauso paimti varškės tiek pat kiek turim maltos vištienos (nu čia aš kartais chalturinu ir dedu 2:1) ... varškę ir vištieną išmaišome įdedam druskos ir pipirų (jeigu patinka dėkit ir kitų prieskonių) būtinai išspaudžiame česnakų ... gautą masę įdedam į cukiniją ant viršaus dedame tarkuoto sūrio ir folijoje kepam (kepimo laikas yra nemažiau kaip 15-20 min., kartais ir ilgiau)
S
Soffy 9075
2007-09-18 21:01 Soffy
Ačiū labai, bet kažko tai nelabai tikisi, kad galima suliesėti nuo tokio maisto:), bet turėtų būti skanu:). Suvalgysime tai, o paskui liesėsime :).
E
elipse 1418
2007-09-18 21:01 elipse 2011-09-11 05-32

Tess rašė:

elipse rašė: Sutarkuoji per burokinę tarką , kiaušinį , miltų , druskos tik dėl skonio , ir šiek tiek daugiau cukraus.Viską išmaišai ir kepi smile Jei mėgstate kabačioką smile , tai turėtų patikti blynai smile

Ačiu. smile
Nežinau ar mėgstu kabačioka. smile
Labai mėgstu troškintas mažytes žalias cukinijas.
O nebus per saldu? Ar čia saldus blyneliai turėtu gautis?

Saldūs blyneliai , bet galima cukraus mažiau(pagal skonį) smile
E
elipse 1418
2007-09-18 21:03 elipse 2011-09-11 05-32

Soffy rašė: Ačiū labai, bet kažko tai nelabai tikisi, kad galima suliesėti nuo tokio maisto:), bet turėtų būti skanu:). Suvalgysime tai, o paskui liesėsime :).

Galima tiesiog daryti daržovių troškinį , o jei dar greitpuodyje.... smile
Nesunkus , skanus , lengvas maistas.Ir jokių kalorijų smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui