Tax.lt narys Helen555

H
Tax.lt narys nuo
2009-04-03
Helen555
forume parašė 9 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-07-28 16:32 Apskaita & Auditas » Buhalterines apskaitos bendroves » #835360
Jeigu as matau kad neteisingai israsyta SF- sakau. Man nesunku . Bet is kitos puses - kas israse ta SF? Jis uz tai gavo atlyginima? Kodel jis neziuri ka daro ar paprasciausiai nesupranta. Ar vel buhas kaltas kad darbuotojas nekvalifikuotas. ? Bet daznai reikia ir dokumentus papildomus surinkti . Kas tai darys? Dauguma imones darbuotoju net nesupranta kur kokie dokumentai turi buti. Nes tam reikia ziniu , patirties. Tam ir yra imonėje VYR.BUHALTERIS kuriam mokamas atitinkamas atlyginimas. Tai yra vadovo desine ranka. O buh.apskaitos bendroves patys turi atlikti vyr. buhalterio funkacijas , bet neatlieka. Tai nereikia laukti is paprasto buho kad jis dirbs vietoj vyr.buhalterio.
2010-07-28 16:05 Apskaita & Auditas » Buhalterines apskaitos bendroves » #835347
Kas kiek moka - tiek ir gauna/ As pvz. neperku desreliu už 6 lt. kg. Todel kad suprantu koks tai yra Š. Bet yra zmoniu kurie sau gali leist tik tokius produktus. Bet jie ir supranta ka valgo už tokius pinigus.
2010-07-28 15:59 Apskaita & Auditas » Buhalterines apskaitos bendroves » #835341
Ir kas pasakys kad as neatlieku savo darbo? Mano vadovas patenkintas - uz sutarta atlyginima as atlieku visas savo funkcijas apie kurias buvo sutarta. O toliau tegul imone ziuri ko reikia , kokiu papildomu dokumentu , CMR. As cia ne prie ko.. smile
2010-07-28 15:55 Apskaita & Auditas » Buhalterines apskaitos bendroves » #835337
Kokie pliusai? Pliusu labai daug. Kaip as ir rasiau - mane prieme buh. apskaitos bendrove KONKRECIOM OPERACIJOM. Pvz. pardavimo saskaitu ivedimas. Man neskauda galva , ar teisingai israsyta SF su 0 PVM , ar yra patvirtinantis dokumentai. As tik APDOROJU dokumentus.
2010-07-28 14:54 Apskaita & Auditas » Buhalterines apskaitos bendroves » #835280

holdingas rašė: Ką aš žinau? Normalesnis vyr buhas ypač ne napriagajas turėtų gauti 4000 - 5000 Lt (su pagrindiniais, papildomais ir dar kažin kokiais darbais). Tadu "palyginus" ir normaliai.
Tadu galima dirbti ir buh. apskaitos bendrovėje. smile

Pilnai sutinku. Buhalterio darbas-tai yra kvalifikuoto specialisto darbas. Ir apmokamas toks tarbas turi buti atitinkamai. Bet.. Buh.apskaitos bendrovese dirbant niekada tiek negausi. Jie savo pajamas skaiciuoja.
2010-07-28 13:50 Apskaita & Auditas » Buhalterines apskaitos bendroves » #835236

Tess rašė:

Helen555 rašė: Juokas ima ... Visi zinom kur buna nemokamas suris. Jeigu imonės vadovas mano kad buh. imone yra pigiau- tai reiskia kad jis pats eilinis megejas chaliavos.

Turime su draugu dar savo UAB.
Tvarko tą įmonė, kurioje dirbu. smile
Mums buhalterio nereikia vietoje. Kam mokėti dar papildomus mokesčius? smile


Helen555 rašė: Ir man nerupi kur ko napadaryta iki galo...

Čia jums nerūpi.
O kitiems, kas dirba šioje srityje rūpi ir dar kaip. smile Nes tik atlikdami savo darbą kokybiškai, turėsime klientus.

Tai as ir atlieku savo darba kokybiskai. Bet nektinu dirbti uz kitus...Kai mane prieme i darba imone"X" alga man paskaiciavo tik uz konkreciu operacijų atlikima.Todel kad supranta - niekas is buhalteriu netvarkis visa apskaita uz tokius pinigus. O jie dar sau nori uždirbti... Vot ir gaunasi "Š" O tose imonese kur as esu vyr.buhaltere- man ir moka atitinkamai uz VISA PILNA apskaita, už vyr. buhalterės atsakomybe bei kompetentinguma. VISKAS gyvenime turi savo kaina.
2010-07-28 13:06 Apskaita & Auditas » Buhalterines apskaitos bendroves » #835183
Juokas ima ... Visi zinom kur buna nemokamas suris. Jeigu imonės vadovas mano kad buh. imone yra pigiau- tai reiskia kad jis pats eilinis megejas chaliavos. Pati dirbu 2-jose imonėse vyr. buh. pareigose ir papyldomai vienoje buhalterines apskaitos imoneje "X" kur tvarkau keliu imonių apskaita. Diena ir naktis. Imone " X" man moka tik uz konkrecias operacijas. Ir man nerupi kur ko napadaryta iki galo , nors as ir matau kad daug ko truksta. Ta yra , atsiprasau , mano voduvu/savininku reikalas. Ir uz tai gauna savo atl;ygi...
2009-04-03 10:13 Bendra » Darbo užmokestis + suminė darbo laiko apskaita » #639583
[


Taigi as aprasiau musu imones situacija. Jegu jusu imoneje pagal darbo grafika darbuotojas dirba po 9 valandos ar kitaip - tai ir rašymit kaip jums reikia
2009-04-03 07:21 Bendra » Darbo užmokestis + suminė darbo laiko apskaita » #639538
Musu imoneje jau 3 metai ivesta sumine darbo laiko apskaita. Tikrino darbo inspekcija. Pritenziju nebuvo. Musu imones darbuotoju darbas yra kilnojamojo pobudzio ir viena diena jis gali atidirbti 6 val . o kita diena 9 val. Viena menesi iseina virsvalandziai , o kita - maziau valandu. Esme yra tokia , kad pagal darbo kodeksa imone privalo kas menesi moketi nustatyta atlyginima ir tais atvejais jeigu darbuotojas atidirbo maziau valandu. O jeigu atidirbo daugiau - tada moketi virsvalandzius. Tam ir yra sumine darbo laiko apskaita , kad virsvalandziai skaiciuojami realiai sumuojant faktiskai atidirbta laika per 3 arba 4 menesius. maksimalus apskaitinis laikotarpis gali buti 4 menesiai.
1. Turi buti Vadovo isakymas: " Kadangi del darbo pobudzio ir salygu negalima laikytis kasdienines darbo laiko trukmes , iskylo butinybe ivesti sumine darbo laiko apskaita. Ir t.t. . Reikia aprasyti koks yra apskaitinis laikotaris - pas mus 3 mesesiai , kaip apmokami virsvalandziai , kaip ir kur reikia fiksuoti faktiska darbo laika ir t.t.
2. Darbo sutartis. Darbo dienos trukme - 8 val. per diena - pagal grafika. Darbo laiko apskaita - sumine.
3. Kas menesi darbuotojui imone moka nustatyta atliginima . Faktiskai atidirbtas darbo laikas fiksuojamas . Po 3 menesiu sudaromas darbo laiko balansas. Rekia sulyginti 3-ju menesi darbo valandu kieki pagal grafika ir pagal fakta.Tada ir skai2iuojami virsvalandziai , arba neskaiciuojkami.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui