Keistas e-mail'as

D
DaivaJ 721
2004-10-16 22:32 DaivaJ
smile Draugai.Aš keistai pasijaučiau gavusi tokio teksto laišką. Gal ir jums tokį atsiuntė?
Sveiki, si laiska jus gaunate pirma ir paskutini karta, taip kad siulau proga pasinaudot ir perskaityt ji iki galo, kad veliau nereiketu grauztis, kad praleidot unikalia proga pagerint savo finansine padeti..

GREITU PINIGU PASLAPTIS, NAUDOJANTIS NETOBULA IR SILPNA BANKINE SISTEMA!
Aciu uz parodyta susidomejima!
Pries jums tesiant skaityma, noriu jus iskart perspeti, kad tai Ne pasiulymas apie milijonini uzdarbi, kokiais knibzda internetas, tai 100% realus, rimtas darbas, reikalaujantis, nors ir nedaug patirties (sita mes imam ant saves)
Viskas, apie ka eis kalba yra tikrove, ir kas svarbiausia sistema veikia Lietuvoje! (Patikrinta)
Pries tai, kai as pridesiu savo komentarus, perskaitykit teksta su originaliu pasiulymu nuo Media Dynamics Group, kad gautumet vaizda, apie ka eina kalba ( iskart perprasit amerikietiska reklamos stiliu)
GREITU PINIGU PASLAPTIS BANKINEJE SISTEMOJE
QUICK CASH SECRET BANKING SYSTEM
(QCSBS)
PAGALIAU ATVIRAS VISIEMS!
Su malonumu pranesu Jums, kad po dvieju ilgu metu tyrinejimu, testavimu ir atnaujinimu, musu zinoma pasipelnymo programa "Quick Cash Secret Banking System", (QCSBS) pasiruosus buti parodyta placiajai publikai, kad padeti kiekvienam, kas rimtai siekia turtu, sekmes ir klestejimo.
Paprasciausiai atsidarius “ Specialia” saskaita banke Jus galite lengvai uzdarbiaut iki 1500$ per savaite!
Jei Jus priklausote tokiam tipui zmoniu, kurie siekia financines nepriklausomybes, saugumo ir viso ko geriausia siame gyvenime, prasymas, perskaitykit tai, nes as turiu Jums fantastines naujienas. Kiekvienas noretu gyventi gerai, bet ne kiekvienas uztektinai ambicingas, kad realizuotu savo svajones. Jus vienas is tu ambicingu individualu? Jei taip tai galit sypsotis, nes Jusu laikas tapt turtingu atejo!
<<<PASLAPTYS TURTINGU IR STIPRIU ATVIROS!>>>

Jei Jus stebedavotes, kodel turtingieji tampa vis turtingesniais, o tuo metu likusieji bando tik isgyventi, paprasyciau, baikit stebetis, paimkit musu CA$H ataskaita, ir Jus viska suprasit! "Quick Cash Secret Banking System" atveria pavydziai saugotas PASLAPTIS ir priviligijuota informacija TURTINGU ir STIPRIU, kuri padeda jiems “suktis” ir krautis didziausias sumas doleriu, net nesuprakaitavus!
Iki siol sios PASLAPTYS buvo stipriai saugomos nuo placiosios publikos, del to tik reti laimingieji galejo naudotis jomis, kad tapt didziai turtingiems! Uzteks! Musu programa "Quick Cash Secret Banking System" pades istraukti kate is maiso! Pirmakart sios VIDINES PASLAPTYS Turtinguju ir Zinomu tampa zinamomis, kad padetu kiekvienam, kuris rimtai nori sukurt tikra turta. Kai tik JUS gausit i rankas sias Super Paslaptis, Jus taippat galesit susikraut turtus ir tapt laimingu!
KAIP LENGVAI EKSPLUOTUOTI BANKINES SISTEMOS SILPNYBES
Gryni, pvz. Dolerine kupiura, ne daugiau kaip gabaliukas “ zalio popieriaus”, kuri duoda teise savininkui isigyti uz ji preke ar paslauga. Federalinis Rezervinis Bankas (The Federal Reserve Board, The Fed) spausdina pinigus visu pirma tam, kad jie cirkuliuotu bankineje sistemoje. Dauguma Amerikos zmoniu nezino, kad “Fed” – privatus bankas, o ne agentura Amerikos Vyriausybes! Pinigai, spausdinami “Fed” ir paskolos Amerikos Vyriausybes, turi tokia pacia kaina, kaip ir paprastas zalio popieriaus gabalelis (todel kad jie daugiau nepadengiami brangiais metalais, tokiais kaip auksas ar sidabras).
Trumpiau snekant, deka Fed strukturos ir ju poziurio i bankine sistema, milijardai spausdinamu doleriniu kupiuru neatitinka realiai tos kainos, kokia juose mato zmones, labiausiai kitu valstybiu pilieciai. Taip yra todel, kad sios kupiuros yra padarytos is paprasciausio oro! Tai ir yra “VIDINES BANKINES SISTEMOS SILPNYBES”- KURIOMIS TURTINGI IR PROTINGI legaliai naudojasi, kad susikurti didziausius turtus net nesuprakaitavus!
KAIP ATSIDARYT SPECIALIA BANKINE SASKAITA IR KRAUTIS TUKSTANCIUS KIEKVIENA SAVAITE
"Quick Cash Secret Banking System" (QCSBS) atvers Jums, kaip legaliai gauti pelna is sios mazai zinomos bankines sistemos silpnybes, paprasciausiai atsidarius “ Specialia saskaita”, ir grebt pinigelius maisais.
Jei Jus isigysite musu pinigine programa per sia savaite, taip, priklausomai kiek Jus ambicingi, Jus galite pradeti gauti garantuota pinigini srauta jau kita savaite! (NUO 1500$ PER SAVAITE IR DAUGIAU). Po to Jus galite padeti pinigus i savo paprasta bankine saskaita.
*Jei Jus atsidarysit viena “ specialia bankine saskaita”, tai galite uzdirbt 1500$ per savaite!
**Jei Jus atsidarysit dvi “ speciales saskaitas”, tai galit pasiimti 2 x 1500$ = 3000$
***Jei Jus atsidarysit penkias “speciales saskaitas” penkiuose bankuose, tai galesite gauti 5x 1500 = 7.500$ per savaite arba 30.000$ per menesi, tvirta valiuta!
Tik Jusu ambicijos gali apriboti Jusu pelna! Nera minimaliu depozitu. Tai absoliuciai LEGALUS ir 100% Garantuotinas budas gauti greitus pinigus neprakaituojant, be dideliu investiciju ir pardavimu! Sis budas veikia bet kuriame pasaulio taske, kur tik naudojami pinigai. Neziurint to, kad si bankine sistema mazai kam zinoma, tai yra 100% legali bankine tranzakcija, patvirtinta Amerikos Bankininku Aociacijos (American Bankers Association), Federalines Prekybos Komisijos (Federal Trade Commission), ir Amerikos Izdo (US Treasury Service), ir taipogi visomis Tarptautinemis Bankinemis Instrukcijomis.
Jus galite atsidaryt saskaita per pasta arba personaliai. Musu piniginiam pakete yra didelis sarasas Amerikos banku, taip pat ir uz jos ribu, kuriuose Jus galite atsdaryt tokias specialias saskaitas. Jei pas Jus jau yra saskaita banke, tai Jums tai padaryti bus daug lengviau! Bet kuriuo atveju nesijaudinkit! Jei Jums daugiau nei 18 metu, jei Jus sugebesit sekti musu instrukcijoms, tai Jus sugebesit atsidaryt “Specialias Saskaitas” neiseidami is namu.
Tai ne MLM ir ne prekyba nekilnojamu turtu! Cia nereikia ofiso, darbuotoju, akciju ar dideliu investiciju. Bankines Sistemos Paslaptis paprasta ir veikia visada! Tai ne pavojingas azartinis zaidimas. Tai stabilus ir greitas budas norint gauti didelias ir stabilias pajamas! Jus tai galite dirbti nepriklausomai nuo Jusu amziaus (18 ar 90), nepriklausomai nuo Jusu lyties, Jusu uzsiemimu (inzinierius, jureivis, studentas, vairuotojas ir t.t.). Neturi jokios reiksmes ir tautybes ir kur Jus gyvenat (mieste ar kaime). Viskas ko Jums reikia – tai truputis salto proto, igudziai greitai veikti ir sekti paprastas instrukcijas zingsnis po zingsnio, naudojant finansinius instrumentus is paketu, kuriuos mes Jums issiusim.
Su QCSBS Jus saves nepasmerksit kankynems, dirbant kaip suo del keletos kaulu! Tai bus Jusu bilietas pabegant is uzdaro ziurkiu rato! Geriausia butu jei pasiustumet uzsakyma jau siandien, ir jau po keletos dienu galesit nestis namo is banko doleriu pluostus!
<<<DEMESIO>>>
Mes absoliuciai nepanasus i tuos “vienadienius drugelius”, melagius tipo “ kaip tapt turcium per viena nakti” i begedzius machinatorius, kurie, kaip lape stato sudetinga finansini labirinta, kad pagauti i savo spastus naivu zmogeli ir priversti pastoviai leisti pinigus uz nieko nekainuojancius niekus!
Mes visiskai nepanasus I tas kompanijeles, prekiaujancias pastu, siulancias Jums aukso kalnus, o atsiuncia tik trupinus. Mes teisingi, rimti zmones su reputacija, ir viskas, kas buvo pasakyta auksciau yra tiesa, tikra, protinga, teisinga ir 100% legali!
<<KELETAS PASISAKYMU IS MUSU KLIETU>>
“PATS LENGVIAUSIAS IR PATS GREICIAUSIAS UZDARBIO BUDAS, KOKI AS PER SAVO GYVENYMA ESU ISBANDES!”
Atsidares “Specialia Saskaita”, per sekancias dvi savaites as uzdirbau 2000$ grynais. Viskas kaip ir Jus saket! As tiesiog apakes, kaip viskas lengvai ir paprastai gaunasi! Aciu! John K., Laguna Hills, CA
“AS UZDIRBAU 20.000$ PER TRIS MENESIUS!”
Pirmakart as nusipirkau programa, kuri dirba man! As isitikinau, kad sistema QCSBS veikia, todel, kad triju menesiu begyje atsidarius “Specialia Banko Saskaita”, darant paprastas tarpbankines tranzakcijas, as uzdirbau 21.033$ grynais, neprakaituodamas ir nekaldamas kaip negras! Bankines Sistemos Trukumas pats fantastiskiausias turtu darymo budas. Aciu nuo milijonu uz atverima sios paslapties placiai publikai! Edward D., Texas
<<<DAZNIAUSIAI UZDUODAMI KLAUSIMAI>>>
1) Ar daug man reikia pinigu pradziai?
Ne, nedaug.Galima pradet nuo 100$. Aisku, su kuo didesne suma pradesit, tuo greiciau ir didesni gausit atlygi.
2)Ar galiu atsidaryt saskaita savo gimtajam mieste, ar reiks tai daryt kitoje vietoje?
Taip, Jus galit atsidaryt saskaitas bet kuriam artimiausiam didesniame banke.
3)Siulomas produktas realybe ir kaip tai veikia?
Taip, tai realybe. Jus suzinosit brangias koncepcijas ir technologijas, “ kas, ka, kur, kaip ir kodel” sioje sistemoje. Jus suzinosit apie silpnybes ivairiu sistemu ir kaip tas silpnybes isnaudoti. Ir kas svarbiausia Jus pradesit uzdirbinet pinigus!
4)Jei as atsidarysiu saskaita, tai kaip greitai as pamatysiu tuos pinigus, apie kuriuos Jus kalbate ir ar tikrai tai uzima tiktai valanda per diena?
Taip, tai uzima tiktai valanda per diena ar net maziau, o kai kurie zmones daro po viena tranzakcija karta per savaite, bet viskas priklauso nuo Jusu, Jusu ambiciju ir turimo laisvo laiko. Neimanoma pasakyti po kiek laiko Jus pamatysit nurodytus siame tekste rezultatus, todel kad situacijos gali buti skirtingos, bet as galiu pasakyti, kad visai imanoma gauti 1000$ - 1500$ per pirma ar antra savaite.
5)Tai juk fantastika, kodel Jus pardavinejat programa, o ne naudojates ja patys?
Mes darom ir viena ir kita - pavadinkit tai gobsumu ar kaip nors kitaip. Jus neapsirikit zvelgiant i mus, mes darom pinigus prekiaudami paketu , bet ne tiek, kiek naudodamiesi pacia sistema.
6)Ka dar as turiu nusipirkti, ar tai yra viskas?
Reikalinga tiktai bankine sistema! Daugiau nereikia nieko nei is musu, nei is Jusu puses.
7)As is Lietuvos, ar Lenkijos, ar is Rusijos, ar is Australijos, Izraelio, arba net is Singapuro??? Ar dirba si sistema pas mus?
Sistema veikia bet kuriame pasaulio taske, bet kurioje salyje, kur yra pinigai ir bankai.
8)As galiu leisti sau nusipirkti si paketa dabar, man geriau uzsisakyti ji ar palaukti?
Tai galit nusprest tik Jus patys, bet atminkit, kad paketas Jums kainuos pigiau, jei Jus uzsakysit ji per 10 dienu!
9)Kaip as gausiu informacija po to, kai padarysiu uzsakyma? Kiek laiko tai uzims?
Informacija bus issiusta Jums iskarto i Jusu nurodyta pasto dezute (maila), kai tik padarysit pinigini pavedima ir apie tai parasysit mums.
10)Si sistema tikrai legali? As neprisijungsiu jeigu taip nera.
Mes paprasciausiai negaletume likti versle, prekiaudami kazkuo nelegaliu! Sistema visiskai legali, ja naudojasi daugelis gerbiamu zmoniu ir organizaciju visame pasaulyje. Sistema neturi nieko bendro su visokiom apgavystem, del kuriu Jus matomai jaudinates.
11)Kodel Jus nepapasakojate detaliau apie programa?
Geras klausimas! Tai juk tik informacija—ir jei mes viska papasakosim tai neliks ka pardavinet. Ar ne taip!?
12)Jus tikrai patys naudojates sia programa, ir kaip ji dirba Jums?
Labai populiarus klausimas! Taip , mes naudojames sistema jau kelta metu. Ji veikia geriau nei gerai! Jei mes neparduosim nei vieno paketo, tai busim vis tiek labai turtingi paprasciausiai naudodami bankine sistema.
13)Ar yra cia nors dalelyte rizikos?
Nera jokios rizikos jei teisingai naudosite technologija.
14)As bandziau kitas “programas” as buvau nusivyles rezultatais- jie paprasciausiai ne man arba as ju nesuprantu.
Aisku. Mes garantuojam, kad Jus uzdirbinesit gerus pinigus, bet Jus savo ruoztu, turit (1)suprast paprastas koncepcijas, (2)pavers plana veikla, ir (3) gauti apdovanojima. Daugelis zmoniu nepadaro zingsniu 1 ar 2, todel niekada negauna 3.
15)As labai noriu pradet. Yra koks nors budas greiciau gauti paketa? Galit man issiust paketa, o as apmokesiu dvigubai ar net trigubai kai as uzdirbsiu pirmus savo pinigus? (Mes gauname labai daug laisku su siuo klausymu!)
Mes issiusim paketa kaip galima greiciau. Kuo greiciau Jus ji uzsisakysit, tuo greiciau ji gausit. Ne, mes negalim Jums issiust paketo be apmokejimo, del tu paciu principu jau aprasytu 11. punkte.
16)Ok, ar yra pas Jus zmoniu, kuriems as galeciau paskambint ar parasyt, kad uzduot klausimus ir patikrint Jusu pasiulyma pries isigyjant paketa?
Taip, pas mus yra labai ilgas sarasas patenkintu klientu, kurie klesti musu sistemos deka. Problema kad paskelbti ju vardus surista ne tik su konfidencialumu (Jus galesit tai pamatyt patys), bet ir su paprasciausiu isskaiciavimu. Jus nepirksit pas mus jei galesit isigyti kitur ir galbut pigiau.
NUO SAVES
Kaip Jus patys isitikinot pasiulymas tikrai labai viliojantis. Bet is tiesu ne taip viskas paprasta. Sis darbas reikalauja ir laiko ir pastangu. Bet tai tikras, prestizinis, gerai apmokamas darbas, kuris paskutiniu metu tampa labai populiarus Vakaruose. Tai rimtas Biznis. Ne webserfingas, ne piramide, ne klikeriu klubas ir t.t. Nieko neturiu pries siuos uzdarbio budus. Bet jei Jus jau pavargot nuo ju, ir Jums uzsinorejo uzsiimti kuo nors rimtesniu; jei Jus ambicingi, norite patys priimineti sprendimus, atsakyti uz juos tik patys pries save, ir gauti toki atlygi, kokio Jus vertas, tai tikrai sis verslas Jums!
KAIP ISIGYT PAKETA?
Taigi, Jus jau zinote, kas tai QCSBS ir numanot, kad sis paketas kainuoja nuo 500$ - 1000$. As gi siulau Jums pilnai rusiska vertima sio unikalaus paketo. Kartu su rusisku vertimu Jus visiskai nemokamai gausite “Specialia Ataskaita”, kurioje pasakojama apie tai, kur galima atsidaryt “specialias saskaitas”, kaip atsidaryt tokias saskaitas per Interneta, daug reikalingos informacijos kaip efektyviai naudotis sia saskaita. Taip, pavyzdziui, is sios ataskaitos Jus suzinosit apie kompanija, kurioje Jus ne tik galit atsidaryt tokia saskaita per interneta, bet ir gaut beprocentini 100$ kredita veiklos pradziai! Taip pat gausite pakopini aprasyma, kaip pradet darba. Ir visa tai Jus galite gauti tik uz 150 lt. vienkartines ismokos. Kokiu budu apmoket sia suma rasykit i ob-j@one.lt temos laukelyje irase “QCSBS uzsakymas”. IKI GREITO!
tomukas tomukas 4505
2004-10-16 22:41 tomukas
Eilinė žulikų apgaulė. Aš tokio negavau, bet kiekvieną dieną gaunu emailus iš Afrikos princų su pasiūlymais pasidalinti kokį 30-50 mln.$ smile
D
DaivaJ 721
2004-10-16 22:46 DaivaJ 2011-09-11 03-31

tomukas rašė: Eilinė žulikų apgaulė. Aš tokio negavau, bet kiekvieną dieną gaunu emailus iš Afrikos princų su pasiūlymais pasidalinti kokį 30-50 mln.$ smile

smile Net ramiau pasidarė, kai Tu patvirtinai, kad čia apgaulė. Kai pradėjau tą laišką skaityt, tai jaučiausi taip, lyg kas už nugaros stovėtų ir garsiai šnopuotų. Tai smile
Dalia29 Dalia29 12616
2004-10-16 22:50 Dalia29 2011-09-11 03-31

tomukas rašė: Eilinė žulikų apgaulė. Aš tokio negavau, bet kiekvieną dieną gaunu emailus iš Afrikos princų su pasiūlymais pasidalinti kokį 30-50 mln.$ smile

tomukai, kai kitą kartą koks princas žmonos į haremą ieškos, persiųsk, būk draugas smile
tomukas tomukas 4505
2004-10-16 22:59 tomukas 2011-09-11 03-31

Dalia29 rašė:
tomukai, kai kitą kartą koks princas žmonos į haremą ieškos, persiųsk, būk draugas smile

negaliu pažadėt, nes pirma pats pabandyčiau prasmukt smile
D
DaivaJ 721
2004-10-16 23:03 DaivaJ 2011-09-11 03-31

tomukas rašė:

Dalia29 rašė:
tomukai, kai kitą kartą koks princas žmonos į haremą ieškos, persiųsk, būk draugas smile

negaliu pažadėt, nes pirma pats pabandyčiau prasmukt smile

Siūlyčiau nerizikuoti, nes ten prasmukus, gali po to labai skaudėti smile
dalyte dalyte 1108
2004-10-17 16:57 dalyte
Ir aš tokį šiandien gavau smile O prieš kelias dienas ir štai tokį :
TIKRAI PELNINGAS PASIULYMAS
(Sis laiskas Nera spamas. Tai tikrai pelningas pasiulymas, nuo kurio tikrai butu sunku atsisakyti. Sis laiskas siunciamas Jums tik viena karta, ir jei Jus ji ingnoruosite, tai galbut veliau del to gailesites…)
Sveiki!
Prasau: perskaitykit si laiska iki galo – tai Jusu interesuose, nes Jo daugiau niekada negausit! Prasau atleisti, jei sis laiskas ateme is Jusu brangu laika!

Gerbiamieji! Geras ir stabilias pajamas galima gauti tik vienu atveju- duoti uzdirbti kitam ir tapti jo partneriu! Situo ir skiriasi sis pasiulimas nuo daugelio panasiu. O Jus galite uzdirbti iki 100.000-USD ir daugiau per ateinancias 180 dienu viso labo siuntinejant e-mailus.

ATRODO NEIMANOMA?? Perskaitykite detaliau, cia nera jokio melo ir apgaules. VISKA, KA JUMS REIKES DARYTI, TAI SIUNTINET PARUOSTUS LAISKUS E-MAILU. IR LAIKAS NUO LAIKO VAIKSCIOT I BANKA PASIIMT PINIGU!

Sis jums siulomas projektas jau turi dideli populiaruma USA, Kanadoj, Europoj, Australijoj, Azijoj. O pas mus Lietuvoje jis tik atsirado. Taip butent sis mechanizmas yra pats geriausias ir efektingiausias. Pagrindinis privalumas- Maksimalus paprastumas ir legalumas. Pati maziausia internetinio biznio savikaina. Paprasciausiai sekite instrukcijas, ir jusu norai issipildys.

Sis biznis – Multi-level-EMAIL uzsakomoji prekyba, programa veikia 100%, bet kur, ir bet kuriuo metu. E-mail yra ateities prekybos instrumentas!!! MULTI-LEVEL-MARKETING (MLM) pagaliau sulauke deramos pagarbos. Si programa netgi destoma Harvardo universitete. Stanfordo tyrimu centras ir zurnalas Wall Street teigia, kad 50- 65% visu prekiu iki 2010 metu bus parduodamos multi-level metodu. Tai multimilijardine dolerine industrija. Juk tik is 500,000 USA milijonieriu, visi 20% (100.000 zmoniu) uzdirbo savo turtus MLM pagalba. Ir dar statistika rodo, kad 45 zmones kasdien tampa milijonieriais, deka Multi-Level-Marketing. Tai butent tai, ko Jums reikia!

Viska apie si projekta, bei dar daugiau uzdarbio budu Jus galite rasti www.rexmoney.puslapiai.lt
Siulome Jums bendradarbiauti, bei Linkime Jums Sekmes!
artas71 artas71 12027
2004-10-17 18:36 artas71
Abu variantai -apie tą patį.Taip vadinamas "Piramidės principas". Geriausiai žinomi šio principo taikytojai-pradininkas "The Securities Exchange Company" savininkas italas Čarlzas Ponti ( 1919 metais Čikagoje už 90 dienų indėlį žadėjęs 45%) ir Mavrodi Rusijoje. Daugelis žinom, kuo pagrįstas "Piramidės principas"- naujų "klientų" pritraukimas ir jokios pridėtines vertės kūrimo nebuvimas.
dalyte dalyte 1108
2004-12-09 13:48 dalyte
Ech, ir vėl tie pasiūlymai kaip uždirbti milijoną...

Tik netikėkit jais:

Ar imanoma internete uzdirbt didelius pinigus?
1. Internetas ir verslas
Uzdirbt pinigus kompiuterio pagalba- daugelio svajone. Siandien, kuomet
internetas tapo masinis reiskinys,(tai yra tapo prieinamas dideliui
kiekiui
zmoniu), pas kiekviena is musu atsirado reali galimybe uzdirbinet pinigus,
neiseinant is namu- sedint ant minkstos kedes, prie klaviaturos megiamo
Pentiumo. Galimi pamastymai, kad tik profesionalai ar tik super
programeriai, ir tik tie, kurie baige specialius mokslus, ikise didelius
pinigus i savo issilavinima, turintys gerus uzsienio kalbu pradmenis, ar
tie
kurie tinkle praleide jau desimtmeti, gali pasiimt is interneto savo dali
pinigu, o tie, kurie yra pradziamoksliai, savamoksliai, tik ka isplauke i
internetinio vandenyno vandenis, bus apgauti, ir is ju bus pasipelnyta, ir
jie nieko, niekada ten neuzdirbs!
Nejaugi naujai iskepti internet-komersantai tiek yra kvaili, o visi
egzistuojantys pinigu uzdarbio budai Tinkle yra ne daugiau kaip
apgavystes?
Neskubekim su tokiomis isvadomis. Juk yra mase zmoniu,kiekviena diena
gaunantys internete didelius pelnus. Tai faktas, kuris net nereikalauja
irodymu! Tai vis delto kame gi reikalas?..
2. Apie ka eis kalba?
>
Yra skaitoma, kad nemanoma uzdirbti pinigu versle, kur ispat pradziu nera
vienokiu ar kitokiu prekiu judejimo, kur jums siuloma “prekiauti
oru”. Dazniausiai tokie argumentai yra sakomi pries visokias
finansines piramides. Bet pabandykim padiskutuot ar visada toks poziuris i
tai yra teisingas? Paimkim pavyzdziu Online-Casino. Tai visiskai legali
internetinio- verslo sritis. Pelnas gaunamas- “fantastinis”!!.
Bet va, gi jokio prekiu judejimo nera! ;)
Galima priestarauti, sakant, kad internetines- kazino siulo ne prekes, o
paslaugas. Tiesa, bet po tokiu apibudinimu pakliuna ir kitos tokios verslo
rusys. I tas pacias finansines- piramides galima ziureti kaip i savotiskas
loterijas- Jus rizikuojate is pat pradziu idetais pinigais, gaudami SANSA
laimeti, kazkokia apibrezta pinigu suma. Rizika bus tame, kad Jus nezinote
kada buvo sukurta si piramide, ir kada gi ji sugrius… Tai visgi gali
buti, kad reikalas ne tame ar Jus prekiaujate prekemis, o tame kokioje
stadijoje Jus istojote i konkretu verslo- projekta?..
Mes ne siaip sau paminejom internetini –kazino. Verslas, kuri mes
norime Jums pasiulyt, suristas butent su sita internetines- komercijos
veikla. Ne, mes jums nesiulome atidarinet nuosava internetine kazino
kavine!
(Nors ir tai mes galime Jums pasiulyt) Mes siulome visiskai atvirkscia
dalyka. Mes siulome jums isijungt i versla, kuriam dar nebuvo analogu
Internete. Versla, kuris butent dabar yra “Gimimo” stadijoje,
tai reiskia- suteikia Jums sansa atsidurt Lyderio pozicijoje!!
>
Mes siulome Jums programa, kuri leis jums zaist ir LAIMETI, visiskai be
jokios rizikos savo finansams. Jeigu kazino gali klesteti is musu
silpnybiu,
tai kodel gi mums nepasinaudojus ju silpnybemis?! Ir visa tai padaryt
visiskai legaliu metodu, be jokios rizikos but apkaltintiems
apgavystemis…
>
3. Ar imanoma aplosti rulete?
>
Isivaizduokim, kad jus norite islosti pas mane zaidima “Herbas ar
kapeika”. Nesvarbu kiek tarkim 1$. Ar jus esate visiskai tikras,
kad
galetumet mane aplosti? – Atsakymas Realiam gyvenime – taip,
galite, bet jei bus laikomasi 2-ju taisykliu:
1.Jei as priimsiu jusu taisykliu salygas
2.Jei pas jus yra reikalingas kapitalas, reikalingas lost pagal nustatyta
sistema.
Jus siulote man mest moneta ir statote 1$, tam kad iskris herbas.
Jei laimejote – tikslas pasiektas, ir zaidima galima baigt iskarto.
Jei iskrito kapeika, jus statote vel, bet jau 2$, tam kad iskris herbas.
Jei
antrakar iskrito herbas, tai jus per du metimus laimetumet 1$. Bet jei vel
iskristu kapeika , jus jau statote 4$.. Ir taip iki to kart kol jums
neiskristu herbas.
Kokia tikymybe, kad herbas neiskristu niekada? Paskaiciuokim.
Tikimybe, kad herbas neiskris pirmuoju metimu, lygus ½.
Tikimybe, kad herbas neiskris nei pirmuoju ,nei antruoju metimu sudaro
–(1/2)2 arba ¼. Toliau tikimybes mazeja pagal geometrine
progresija. Is triju metimu – 1/8, is keturiu – 1/16.. is
desimt
– 1/1024.
Tokiu atveju, tikimybe kad herbas iskris nors vienu atveju is desimties
metimu, sudaro daugiau kaip 99.9%. Ar galima tvirtint, kad jus laimetumete
pries mane 1$?
Aisku galite: tikimybe 0.999 artima 100%. Bet tam reikia, kad as sutikciau
zaist tokiomis salygomis, ir antra –tureti uztektina pinigu suma:
nes
norint mes desimta karta, jei herbas neiskristu ankshciau, jus man
turetumete ismoketi 511$ (1+2+4+8+16+32+64+128+256), o 10-o statymo suma
sudarytu 512$.
Su Rulete reikalas yra lygiai toks pats. Jei jus statote ant vadinamu
lygiu
sansu: raudona-juoda, lyginis- nelyginis, daugiau-maziau. Skirtumas tik
tas,
kad tikimybe iskritimo kiekvieno is siu sansu sudaro kiek maziau nei puse-
ne ½, o 18/37( del to kad ruleteje yra skaicius “Zero”).
Pabandykim apskaiciuot ta pacia strategija keliems is eiles einantiems
statymams. Skaitykim, kad kad statote tik ant raudonos. Tikimybe, kad
raudona neiskris pirmuoju metimu( ruletes pasukimu), sudaro 19/37 arba
0.513513. Tikimybe, kad raudona neiskris, nei pirmuoju, nei antruoju
metimu
– (19/37)2 arba 0.263696.
Siuo principu, pakartotinu pinigu didinimu, pralosimo atveju, remiasi
daugelis zaidimo rulete sistemu, pati zinomiausia vadinasi
“Martingeil”. Tiksliau kalbant, Martingeilu, turetume vadinti
ne
sistema, o pati principa, kurio remiasi nesuskaiciuojama daugybe zaidimo
sistemu.Viena sako, kad reikia didint statyma kai pralosineji, kiti
atvirksciai, laimejus, treti siulo dar sudetingesnes kombinuotas statymo
schemas.
Tikimybe laimeti statant uz vienodus sansus – beveik 99%. Visai
neblogai kaip zaidimui kazino- galima butu rizikuoti..
>
BET BEDA YRA TAME, KAD MUMS SU JUMIS NIEKAS NELEIS NAUDOTIS TOKIU
FANTASTINIU PASIPELNYMO BUDU!!!
>
Kazino turi paprasta buda neleisti zaidima paverst nesibaigianciu
statymu,
kai zaidejas butu “priverstas” laimeti.
Virsutine statymo riba, kazino reguliuojama.
Bet kuriam pasaulio kazino, ant kiekvieno stalo, butu tai BlackJack,
Poker,
Rulete, jus pamatysite lenteles, ant kuriu bus uzrasyta minimali ir
maxsimali statymo riba. Skirtumas tarp ju gali buti 10, 30 ar net 100
kartu.
Bet niekur jums nebus leista didint statymo iki begalybes.
Atkreipkit demesi, paciame statymu virsuj yra galimybe pamatyt irodymus
to,
kad sistema kuri remiasi statymo vel ir vel principu, yra pavojinga
kazino.
Paimkit pavyzdziu, bet kuri stala. Pvz. Kuriuo minimali suma 25$, o
maxsimali 1000$. Kodel jusu manymu jums neleidziama pastatyt daugiau
1000$?
Galvojate, kad jiems neliks pinigu atsiskaitymams? Arba jie galvoja, kad
jei
jus islosite, tai pabegsite su pinigais namo? Bet gi kaimynineje Vip-
saleje
jus galite pastatyt 2000$ ar netgi 10000$, minimali statymo suma, bus
maziausiai 250$. Niekas nenori leisti dvigubint daugiau kaip 5 kartus. Nes
jusu sansai laimeti pasidarytu per daug realus.
>
4.Tai kokia gi pasiulymo esme?
>
Dabar atejo laikas , kai is abstrakciu pasvaiciojimu reikia pereiti prie
reikalo. Kazkur metai atgal, buvo sukurta sistema, kuri leidzia apeidinet
kazino sukurtus istatus! Ji buvo bandoma, tobulinama, ir ti isitikinus,
kad
si sistema veikia 100%, ir buvo pradeti uzdirbinet konkretus pinigai- kas
diena,(ar pas kaika nakti) nuo 50 iki 100$. Su isskiaciavimais uz
pervedimus, susimokejus uz interneta ir kitas mazas islaidas per menesi
sumele susidaryneja nuo 2 iki 2.5 tukst. Amerikietisku zaliu pinigu.
>
Dabar si pelninga versla noreciau pasiulyti ir jums. Geniali ideja
parduodama tik uz 100lt.
>
5.Iskyla klausimas kodel gi ji parduodama?
>
Ir istikruju, kodel gi as nutariau pardavinet toki dideli pelna duodanti
versla uz kazkokius 100lt? Paaiskinsiu. Sis metodas buvo atrastas ir
naudojamas nepilnus metus, ir mano saskaitose susikaupe tikrai apvali
suma.
Suma, kurios man reikejo, palikt rulete ramybej ir pradet uzsiiminet jau
dideliais pinigais. Dar ir dabar zaidziu, Ir vis dar kompiuterio pagalba,
bet jau ne internet-kazino, o birzoje INDX, FOREX. Dabar jau galiu uzdirbt
zymiai daugiau, nei po 50 ar 100$ kasdien! Tik aisku- cia yra zymiai
daugiau
rizikos likti be pinigu, bet ta rizika tikrai to verta. Bet visgi nebloga
pelna nesa ir rulete, ir labai gaila paprasciausiai tokia gera ideja
ismest
I siuksliu deze. Puiku, - pasakytumet jus, - kodel gi ne uz dyka?
Atsakysiu!
Todel kad gero daikto uz dyko nera, ir niekas nieko jums gyvenime uzdyka
neduoda ir neduos. Ir as nenoriu kad tokia gera ideja, butu priskirta prie
tu siuksliu kaip per diena uzdirbt “1000000$”! As siulau jums
VERSLA ir realu , kartais nelengva DARBA! Neimanoma uzdirbt daug, nieko
neidejus pradzioje. Kokie tai pinigai 100 lt? Jei jus norite uzdirbt
tukstancius, ir nesugebate surinkt 100lt pradinio kapitalo, tai apie koki
versla gali eiti kalba?!.Testi “biznio nieko neidejus”
paieskas.
100 lt tai barjeras, kuris atskirs verslininkus nuo dykaduoniu, uzkirs
jiems
kelia I si projekta!
>
As siulau Jums tik tai, ka moku pats, kas patikrinta ir veikai 100%.
>
6. Kas siulomoje informacijoje?
Flash zaidimas kuris leis Jums pasitreniruoti bei perprasti visas zaidimo
rulete suptilybes, prgramele “Always Black” (kuri skirta
momentaliai stabdyt zaidima ir keist savo statyma), bei viskas, kas reikia
pasinaudot Internetiniu- kazino silpnybemis, ir paaiskinimai , kaip apejus
kazino sukurtus barjerus susizert gera PELNA! Taipogi realiai Siuo metu
veikiancias kazino, kuriuose jus galesit naudoti Jums pasiulyta metoda,
visas reikalingas taktikas bei strategijas, leisiancias per 3 h darbo
uzdirbt 50$ minimum.
>
7.Dazniausiai uzduodami klausimai:
1.Ar galima su sia informacija dirbt ne tik Lietuvoje, bet ir uzsienyje?
Atsakymas: Taip! Ne tik galima, bet ir reikia!
2.Kokiu budu as gausiu informacija?
Atsakymas: e-pastu, I jusu nurodyta maila.
3.Kokia kalba pateikiama informacija?
Atsakymas: Rusu!
4.Ar galima pinigus sumoket po to, arba dalimis jau gavus paketa?
Atsakymas: Niekas siais laikais labdara neuzsiimineja!
5.Ar si informacija yra nepasenus ir jau seniai niekas ja nesugebes
pasinaudoti!(Bene dazniausiai uzduodamas klausymas)
Atsakymas: Sios informacijos gyvibingumas patikrintas 2004.09.27
6.Kuo skiriasi sis pasiulymas nuo panasiu?
Atsakymas: Del to kad cia dar pridedamas Flash zaidimas( su kuriuo Jus
galit
ismokti zaisti kazino) , bei programele “Always Black” (kuri
leis keist statyma zaidimo metu)!
>
8.Kaip apmoket informacija?
Tiems kurie susidomes ir Tikrai nores nusipirk si Biznio Projekta, rasykit
“Uzsakymas Rulete” I jolantamac@europe.com ir gausite
saskaita
I kuria pervedus pinigus isigysite visa reikalinga informacija!
E
Emma 1993
2004-12-09 13:54 Emma
Reikėjo įdėti į anekdotų skyrelį, ypač tą dalį, kur aiškinama KODĖL parduodama:).
penelope penelope 2594
2004-12-09 14:27 penelope
Jeigu žmonės svarsto, ką tokie laiškai reiškia, tai, man rods, yra tokių, kurie ir užkimba.

Manau, kad tokie laiškai tolygu virusui. Perskaitai, užsikreti (o gal? smile ) ir pradeda krėsti šaltis smile kelias dienas... Gal susidomėti... o gal pasiklausti...o kažkas sakė... o kažkam pasisekė... o gal dar palaukti... o gal nebelaukti... smile

Neverta tuo užsiimti, nė susidomėti.
Ir taip aišku, kad tai nėra rimta. smile
A
Ajonda 1057
2004-12-09 14:37 Ajonda
Asmeniškai aš tai net tingėčiau skaityti tokį laišką smile
dalyte dalyte 1108
2004-12-09 14:40 dalyte 2011-09-11 03-34

Ajonda rašė: Asmeniškai aš tai net tingėčiau skaityti tokį laišką smile


Tiesą pasakius aš jo net neskaičiau permečiau viena akim.Nematau reikalo prasidėt.
K
Kukaracha 191
2004-12-09 14:57 Kukaracha
O aš gavau, kad išlošiau 350 000 USD smile , tik su anglų smile man prastai, nežinau net ką reikėjo padaryti.... smile
edwardas edwardas 4185
2004-12-09 15:36 edwardas 2011-09-11 03-34

Kukaracha rašė: O aš gavau, kad išlošiau 350 000 USD smile , tik su anglų smile man prastai, nežinau net ką reikėjo padaryti.... smile


Tikriausiai reikejo nusipirkti 10 Labas korteliu ,paskambinti numeriu 223322 ,padiktuoti kodus..........ir visas laimejimas tavo smile
A
Apologetas 926
2004-12-09 15:44 Apologetas
klausyk, dalyte, pasklebk to e-mailo siuntejo e-adresa. As noreciau jam parasyti, kad jis klaidina skaitytojus su tuo savo pavyzdziu apie monetos metima, mat neivertina tikimybes, kad moneta nukris ant briaunos, taigi, tikimybe, kad moneta nukris herbu i virsu is pirmo metimo anaiptol nera 1/2. Be to yra tikimybe, nors ir nedidele, kad moneta visai nenukris.

reikalauju aiskumo !
A
aivengo 128
2004-12-09 16:55 aivengo
Tokias nesamones gaunu kiekviena diena. Esme tame kad jokie pasto filtrai ju nesulaiko. Nes nuolat raso is kitu pasto dezuciu, arba is anoniminiu. Vo kur sabakos. : smile
dalyte dalyte 1108
2004-12-09 20:12 dalyte 2011-09-11 03-34

Apologetas rašė: klausyk, dalyte, pasklebk to e-mailo siuntejo e-adresa. As noreciau jam parasyti, kad jis klaidina skaitytojus su tuo savo pavyzdziu apie monetos metima, mat neivertina tikimybes, kad moneta nukris ant briaunos, taigi, tikimybe, kad moneta nukris herbu i virsu is pirmo metimo anaiptol nera 1/2. Be to yra tikimybe, nors ir nedidele, kad moneta visai nenukris.

reikalauju aiskumo !



jolantamac@one.lt
dalyte dalyte 1108
2005-01-11 22:07 dalyte
Kaip mane nervina tokie laiškai smile smile smile Ir iš kur sužinomi el.pašto adresai, kad siuntinėjami tokie laiškai smile smile
Sveiki,

Jau greitai on-line video pramogų portalas www.pupauoga.lt , ieško merginų erotinėms fotosesijoms iš Šiaulių regiono.
Prašome užpildyti anketą
www.anketa.lietuvoje.net
arba siųsti nuotraukas į
info@lietuvoje.net

Jei jusu nedomina sis skelbimas tiesiog istrinkite si laiska.
M
Mante 1250
2005-01-12 12:02 Mante 2011-09-11 03-36

dalyte rašė: Kaip mane nervina tokie laiškai smile smile smile Ir iš kur sužinomi el.pašto adresai, kad siuntinėjami tokie laiškai smile smile
Sveiki,

Jau greitai on-line video pramogų portalas www.pupauoga.lt , ieško merginų erotinėms fotosesijoms iš Šiaulių regiono.
Prašome užpildyti anketą
www.anketa.lietuvoje.net
arba siųsti nuotraukas į
info@lietuvoje.net

Jei jusu nedomina sis skelbimas tiesiog istrinkite si laiska.


Dalyte, sakai, kad nervina, o ka tik kažkam reklamą padarei... smile smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui