Keistas e-mail'as

B
bet 171
2005-01-25 16:59 bet
tokie pasiulymai gaunami ne tik inetrnetu, bet ir uzsakytu pastu laiskanesys atnesa. tada labai apsidziaugi, bet kai paziuri antspaudus, tai kartais tik lietuvos pastu antspaudai yra o uzsienio nei vieno. tad apgauna kaip tik gali smile
R
rober 3
2006-11-27 15:46 rober
Netikiu kad galima cia taip paprastai pinigu uzsidirbt. Jie visi melagiai ir zhulikai. Sumokesi pinigus ir nieko tau jie neduos ir neparodys. Patarciau tikrai tokiais netiket. As zinau tiktais vienineteli buda kur tikrai imanoma pinigu internetu uzsidirbt, nors ir ne daug, bet tikrai imanoma, nes pats esu isbandes ir tuo tikiu. Nereikia uz nieka moket ir nera jokios rizikos, kad kazka prarasi. Galit patys pabandyt. Tereikia uzsiregistruoti www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lou-d parsisiut programele ir ja paleisti, o ji tik skaiciuoja taskus uz praleista laika internete,kurie veliau yra paverciami pinigais
R
rober 3
2006-11-27 15:47 rober
Netikiu kad galima cia taip paprastai pinigu uzsidirbt. Jie visi melagiai ir zhulikai. Sumokesi pinigus ir nieko tau jie neduos ir neparodys. Patarciau tikrai tokiais netiket. As zinau tiktais vienineteli buda kur tikrai imanoma pinigu internetu uzsidirbt, nors ir ne daug, bet tikrai imanoma, nes pats esu isbandes ir tuo tikiu. Nereikia uz nieka moket ir nera jokios rizikos, kad kazka prarasi. Galit patys pabandyt. Tereikia uzsiregistruoti www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lou-d parsisiut programele ir ja paleisti, o ji tik skaiciuoja taskus uz praleista laika internete,kurie veliau yra paverciami pinigais
N
nika21 917
2006-11-27 15:56 nika21
besplatnyj syr ......

ir nereikia mus agituoti smile
Vifi Vifi 4124
2006-11-27 17:52 Vifi 2011-09-11 05-11

rober rašė: Netikiu kad galima cia taip paprastai pinigu uzsidirbt. Jie visi melagiai ir zhulikai. Sumokesi pinigus ir nieko tau jie neduos ir neparodys. Patarciau tikrai tokiais netiket. As zinau tiktais vienineteli buda kur tikrai imanoma pinigu internetu uzsidirbt, nors ir ne daug, bet tikrai imanoma, nes pats esu isbandes ir tuo tikiu. Nereikia uz nieka moket ir nera jokios rizikos, kad kazka prarasi. Galit patys pabandyt. Tereikia uzsiregistruoti www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lou-d parsisiut programele ir ja paleisti, o ji tik skaiciuoja taskus uz praleista laika internete,kurie veliau yra paverciami pinigais

Aha, ir dar neaišku ką priskaičiuos (nuskaičiuos ir t.t.), kai savo kompe ją paleisi smile
Pritariu Nikai21 smile
Už praleistą laiką internete mums darbdaviai moka smile
R
rober 3
2006-11-28 15:38 rober
Nuskaiciuot tai man dar nieks nenuskaiciavo, o priskaiciuota tai jau yra. Ir man visai gerai. Nesiskundziu smile
renatab renatab 1412
2007-07-08 20:54 renatab
Gavau tokio turinio e-mail . Ar čia man reaguoti ar ne . Net nežinau kuo mano el. lpaštas užkliuvo.

Apšvieskie protą kas nors

Laiško originalas ---
Data: 7/8/2007
Nuo: "BRITISH ONLINE PROMOTION"
Tema: CONGRATULATION!!! (You have won the e-mail Balloting)


REFERENCE NUMBER: UK/786XXXX/LLL
BATCH NUMBER: 554/111/SD444146
TICKET NUMBER: 021215-4532-111-889

FINAL NOTIFICATION

We are pleased to inform you today 8th July 2007 of the result of the
winners of the UK NATIONAL LOTTERY ONLINE PROMO PROGRAMME, held on the 5th
July 2007. You have therefore been approved for a lump sum pay out of
2,696,385 (Two Million Six Hundred and Ninety Six Thousand, Three Hundred
and Eighty Five Britain pounds sterlings) in cash credited to file
XYL/265747471459/06.

To file for your claim, you are required to provide the below informations
to the claim agent;

Agents Name: Thomas Brown
Email: tombrown_2@yahoo.co.uk
Provide him with the information below:
1. Full Name:
2. Full Address:
3. Marital Status:
4. Occupation:
5. Age:
6. Sex:
7. Telephone Number:
8. Nationality:
9. Place of Residence:
10. Date of Notification:

You are to choose one of the below the medium which you like to receive
your winning;
1. BANK TO BANK TRANSFER
2. COURIER DELIVERY

Congratulations once more from all members and staffs of sweepstakes
International Program.
Cordially,
Rose Wood
Online Co-ordinator
U.K NATIONAL LOTTERY
Copyright Ā© 1994-2007 the UK National Lottery Inc. All rights reserved.
Terms of service - Guideline
artas71 artas71 12029
2007-07-08 21:48 artas71 2011-09-11 05-28

renatab rašė: Gavau tokio turinio e-mail . Ar čia man reaguoti ar ne . Net nežinau kuo mano el. lpaštas užkliuvo.
Nuo: "BRITISH ONLINE PROMOTION"
Tema: CONGRATULATION!!! (You have won the e-mail Balloting)

Tai gali būti viena iš pinigų plovimo schemų arba vienas iš paprasčiausių pinigų išviliojimo metodų - padengti loterijos išlaidas, prašoma pervesti nuo 20$ iki 5000$ .
www.ve.lt/?rub=1065924810&data=2006-01-1...
www.delfi.lt/archive/article.php?id=239210
renatab renatab 1412
2007-07-08 21:57 renatab 2011-09-11 05-28
[quote="artas71"]

renatab rašė: Tai gali būti viena iš pinigų plovimo schemų arba vienas iš paprasčiausių pinigų išviliojimo metodų - padengti loterijos išlaidas, prašoma pervesti nuo 20$ iki 5000$ .


O aš jau buvau pasiryžusi su visais pasidalinti. Ir jokių dar pinigų neprašė. O kaip jūs manote kada paprašys - kai laimėtus milijonus kurjeris atneš
artas71 artas71 12029
2007-07-08 22:10 artas71
Atrašykit, gali būti tokios tolesnės "bendravimo" kryptys.
a) Parašys dar du -tris laiškus sdėl info patikslinimo , loterijos ypatybes ir pan. Tada paprašys mandagiai sumokėti tam tikras transportavimo, vietinių mokesčių ir kt išlaidas.
b) parašys dar tris keturis laiškus, gali atvažiuoti, tada pasiūlys pervesti kokis 100-200Kilobaksų, pasiimti 2-5% ir pervesti dar kitur. Tai vadinama grandininis pinigų pervedimas, siekiant paslėpti nelegaliai uždirbtus.Tačiau dažniausiai tai daro būna labai rimta (žiauri) nusikaltėlių organizacija, kuri nepasigailės, juos apgavus.
renatab renatab 1412
2007-07-08 22:33 renatab
O dar prie to pacio - del žalios kortos nuolat atakuoja is "USAFIS Green Card Program"
Vieną kartą užsikabinau - pradejau pildyti - priejau iki korteles duomenų įvedimo ir sustojau . Po to jie nuolat man primena. Po to pamatė kad nešarinu su kreditkortelėmis - paskambino į mobilų ir pasiūlė moketi pavedimu . Bet įdomiausia - kad nurodyti duomenys ISRAELIO.
Aš jau pradejau ir šitais abejoti.
O dieve - kiek dar aš šiam pasaulyje nežinau
volgadon volgadon 4395
2007-07-08 22:58 volgadon
"O šventas naivume !" sušuko Džordanas Bruno,kai pamatė vienuolę nešančia žabus į laužą ,kuriame ir susvilino minėtą Bruno.
Maža ,kur kas mane atakuoja.
Negi tikėsiu beatodairiškai .
Norit į ameriką,yra Vilniuje ambasada.Ten viską ir išsiaiškinkit.
A
Amanda 3804
2007-08-13 09:09 Amanda
Manau, kad nepatikit ir neapsigaunat tokiais paistailais, bet perspėjimas, nepamaišys gal niekam.

GAUNATE TOKI LAISKA:
--------------
Taigi, gavau toki meila. Ar galiu rizikuoti? Kas gali nutikt blogiausia, jei

tam zmogui duosiu visus tos saskaitos prisijungimo duomenis ir t.t.? Realiai

pagalvojus kaip ir nieko neprarasciau, juk, jeigu ka, galiu ja uzdaryti...
Ar ne? Taigi, pirmasis laiskas ir po to atsakymas i manaji:



Laba diena,

Visai atsitiktinai radau jusu skelbima, kad ieskote darbo. Deja darbo pasiulyti as negaliu. Taciau prasau pagalbos, uz kuria esu pasiruoses gerai atsilyginti. Papuoliau i keblia padeti. Trumpai nusakysiu susiklosciuse situacija, kad suprastumete kokios pagalbos ir kokiam tikslui man reikia.

Jau seniai su visa seima esu emigraves i JAV. Pries kelias dienas gavau paveluota pranesima is Hansa banko Lietuvoje, kad man yra grazinamas indelis. Manau, tas pranesimas ilgai klaidziojo, kol pasieke mane t.y.
adresata. Na, kaip ir daugelis kitu mano tautieciu, sovietu laikais buvau padejes i Lietuvos taupomaji banka rublini indeli. Taciau yra vienas keblumas, banko pranesime nurodytas, terminas, per kuri reikia sutvarkyti dokumentus reikalingus, kad bankas pervestu pinigus i saskaita ir tas terminas labai trumpas. Kaip turbut supratote, kad atsiimciau si indeli, privalau atsidaryti saskaita Lietuvos banke. Tik va beda, kad Lietuvoje neturiu nei draugu, kadangi esu seniai isvykes ir visi rysiai su jais nutruke, nei artimu giminaiciu. Tolimu giminiu gal dar ir rasciau kazkuriam Lietuvos kaime, taciau kiek pamenu tai buvo stiklelio megejai ir vargu ar jie "sugebes" atidaryti saskaita banke. Aisku yra ir kitas budas - paciam vykti i Lietuva, taciau sis budas taip pat atkrenta, nes pinigu suma, kuria ruosiuosi atsiimti nera jau tokia didele, kad butu ekonomiskai naudinga vykti paciam, o ir terminas spaudzia.

Manau pakankamai aiskiai isdesciau situacija. O mano prasymas butu toks:
atidarykite savo vardu saskaita Hansa, Vilniaus ar Parex banke. Atgauto indelio pervedimui as nurodysiu sios saskaitos numeri, nes Lietuvos bankas nesutinka daryti pavedima i mano saskaita JAV banke. Elektronines bankininkystes (internetu) pagalba as juos persivesiu i savo saskaita JAV banke. Po to galesite uzdaryti sia saskaita. Uz sia paslauga as jums siulau 500 JAV $.

Kad nekiltu abejoniu mano saziningumu, as atsiusiu jums savo paso kopija, su asmenine nuotrauka. Tikiuosi sutiksite man padeti. Is anksto nuosirdziai dekoju uz skubu atsakyma.


--------------------------


Laba diena. Dekoju, kad radote laiko atsakyti i mano laiska. Pries siunciant

savo asmens dokumenta, sutarkime viska iki galo. Saskaita, apie kuria kalbejau pirmajame laiske, reikia atidaryti kaip galima greiciau. Nes banko atsiustame pranesime, terminas baigiasi, sekancios savaites pradzioje. Tad jusu pagalbos reikia skubiai.

Mano pasiulymas butu toks: as jums atsiunciu savo paso kopija, bei asmenine nuotrauka, kaip irodyma mano motyvu saziningumu. O jus man persiunciate atidarytos Hansa, Vilniaus ar Parex banko saskaitos duomenis reikalingus naudotis eletronine bankininkyste (atsviesta arba ranka nurasyta kodu kortele, prisijungimo slaptazodzius). Tuomet as pervedu i jusu nurodyta banko saskaita zadetus 500 JAV $. Kaip irodyma, kad pavedimas padarytas, as atsiusiu jums pavedimo kopija, nes realiai pinigus savo saskaitoje pamatysite penkiu dienu laikotarpyje. Mazdaug tiek uztrunka bankinis pavedimas is JAV i Lietuva. O tos, naujai atidarytos saskaitos, man reikes apie savaite laiko.

Manau jus niekuo nerizikuojate, juk tarkime, jei po dienos, po saskaitos atidarymo, negaunate zadeto pavedimo kopijos, jus paprasciausiai pakeiciate el. bankininkystes prisijungimo slaptazodzius ar netgi uzdarote saskaita.

Bet garantuoju, kad tokiu priemoniu imtis nereikes ir jokiu nesusipratimu neiskils. Paminejau tai tik tam, kad suprastumete, jog bet kokiu atveju nieko neprarandate. Na galiausiai jus galite pagalvoti „bagotas", „dipukas",

turbut turtingas, kam jam tos „asaros", tie Lietuviski centai. As atsakyciau

taip: Lietuvos valdziai saziningai daug metu dirbau ir mokejau mokescius, o ka turejau... skyle nuo baronkos. Surinkes kelis varganus rublius padejau i banka. Ir tuos maniau prarades. Sitie grazinami pinigai tai tik lasas to, ka

Lietuvos valdzia man skolinga ir visai nesinori ju jiems padovadoti.
Tikiuosi jus mane teisingai supratot.

--------------------------------
Galimas APGAVYSTES VARIANTAS:
Scenarijus toks. Atidarysi saskaita, duosi tam sukciui visus rekvizitus. Jis tavo vardu paims momentine paskola, permes i savo saskaita. O paskola bankui po to gausi apmoketi pats.

Kiti itarimai:

pirma, tai, kad ponas Algimantas reikalauja skubiai, nes yra terminas, per kurį reikia susitvarkyti su banku :) atseit, pavėluosi ir nebegausi... Deja,

rubliniams indėliams tokio termino nėra, dar ir dabar ateina visokie apsimiegoję į banką. Tad ir skubos nėra, kaip kad teigia nigerijos lietuvis Algis :)

antra, jei jau turėjo LTB indėlį, tai jo ta sąskaita ir neturėtų niekur dingti.. priešingu atveju Hansabankas jo ir nebūtų suradę kažkur už balos :)

o teigia, kad sąskaitos neturi.

trečia - bent jau Hansabanke atidarius sąskaitą ar 10 savo vardu prisijungimo prie je-banko ID lieka tas pats, slaptažodžiai irgi... vienžo, ieško naivuolio, kuris galbūt pašarins jam turimas savo sąskaitas :) nusiųsi

ir jei negausi po dienos pervedimo, tai tipo galėsi uždaryt... aha, tuščią sąskaitą? :D
Aradija Aradija 10365
2007-08-13 09:23 Aradija
cha as jokio skelbimo nedejau nes darbo neiskau :))) bet toki pati laiska jau gavau smile
atsakymu palinkejau sekmes ieskoti naivuoliu,
cia panasu i tas afioras kai paskambina bobutei pasako kad sunus padare avarija duok pinigu ji duoda o paskui prisimena kad sunaus neturi smile ziauru, bet kvailį ir baznycioje musa smile
L
Loreta13 30842
2007-08-13 09:25 Loreta13
Tas "dipukas" Algis, kaip seniai nebegyvenantis Lietuvoje, labai jau šauniai rašo lietuviškai ir išmano Lietuvos bankų sistemą:))
Elyte Elyte 2865
2007-08-13 09:58 Elyte
100 proc kad atsiras norinčių uždirbti 500 "žalių" ir bus ne vienas apgautas - mes su banko darbu susiję galim įžiūrėti apgaulę o kiti? smile
Tess Tess 20234
2007-09-19 11:03 Tess
Ar gavote tokį laiškelį?
"persiuskit sita pranesima visiems zmonems is savo Contacts, netgi tiems kurie dabar offline,kad jie nepriimtu i kontaktus "jasuvy1" todel kad tai VIRUSAS Jo vardas (Vytas Jasulaitis) ir jis naikina kietaji diska. Ir jei net kazkas is tavo draugu ji priims i kontaktus tavo kompiuteris irgi bus uzkrestas.Taigi nukopijuok ir persiusk visiems draugams !!!
tai labai rimtai, atkreip demesi
cia baisesnis nei sandra virusas"
S
striksi 692
2007-09-19 16:43 striksi 2011-09-11 05-33

Tess rašė: Ar gavote tokį laiškelį?
"persiuskit sita pranesima visiems zmonems is savo Contacts, netgi tiems kurie dabar offline,kad jie nepriimtu i kontaktus "jasuvy1" todel kad tai VIRUSAS Jo vardas (Vytas Jasulaitis) ir jis naikina kietaji diska. Ir jei net kazkas is tavo draugu ji priims i kontaktus tavo kompiuteris irgi bus uzkrestas.Taigi nukopijuok ir persiusk visiems draugams !!!
tai labai rimtai, atkreip demesi
cia baisesnis nei sandra virusas"


Gavau praeitą savaitę iš savo kontakto skype
Loreta Loreta 28574
2007-11-13 07:05 Loreta
Mano e-mail ne keistas, jo išvis nėra smile
Kas naudojatės pop.zebra.lt serveriu? Pas mane jau antra diena neveikia el.paštas... O pas jus?
L
Loreta13 30842
2007-11-13 07:06 Loreta13
Veikia. Ir mano ir įmonės.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui