GURU puslapiukas

Dalia29 Dalia29 12616
2003-06-12 13:14 Dalia29
Tada bėk konjako, nors Loreta ir neleidžia rytais, bet tu nieko nesakyk smile smile smile
Loreta Loreta 28574
2003-06-12 13:15 Loreta
Neliūdėk,Vili,kai tik pajusi,kad labai blogai,užsuk į forumą ir mes kartu paverksim.Išdalintas liūdesys mažesnis,o suteiktas džiaugsmas nors dalinai palengvins tavo dalią.
O kur Ininga ištremiama?
V
Vili 1251
2003-06-12 13:16 Vili 2011-09-11 03-10

Dalia29 rašė: Tada bėk konjako, nors Loreta ir neleidžia rytais, bet tu nieko nesakyk smile smile smile



Ininga jau nubego smile žino ką reik daryt smile
I
Ininga 818
2003-06-12 14:06 Ininga
TO VILI:

Bent jau sulaukiau neformalaus prisipažinimo meilėje, juk ne veltui miniaką apsimoviau. Baig žliumbti, aš tau Keglevičiaus nupirkau.
Nu jau ta Vili, kai jau išeinu tai nors prie širdies dėk tą mergaitę smile
artas71 artas71 12029
2003-06-12 14:07 artas71
Kažkaip pietų nevalgiau,todėl dar šiek tiek apie maistą:

Prancūzų virtuvė:
Raktiniai žodžiai: Fua-gra, svogūnų sriuba, Alenas Diukas ir dar vienas ar du milijonai žodžių, žinomi kiekvienam kūdikiui (omletas, paštetas, buljonas, sufle, beze, kremas-briule, konjakas, vynas, šampanas).
Detalės: Pats baisiausias, pats skaniausias, pats kaloringiausias, rinktinis produktas - fua-gra, padidintos tyčia ir prievarta nupenėtos žąsies kepenys. Fua-gra - gero ir sotaus gyvenimo atributas. Svogūnų sriuba - plačių pažiūrų rodiklis. Tas, kuris sugebės išvirti šią sriubą, išgyvens bet kokiomis sąlygomis. Alenas Diukas - Paryžiaus ir Monako gyventojas, geriausias pasaulyje virėjas, aukštosios kulinarijos karalius, gastronomijos reformatorius, tautinė įžymybė, paprasto valstiečio sūnus, darboholikas, tapęs milijonieriumi. Citata Nr.1: "Pirmasis patiekalo ragavimas turėtų tapti įsimenančiu įvykiu. Jei nė vienas svečias nieko neįsiminė, aš padariau klaidą". Citata Nr.2: "Restoranas - tai pirmoji ir pagrindinė vieta, kur jūs galite mėgautis maistu".
Nemalonumai: Ne kiekvienas mirtingasis gali ištverti tris, keturias, penkias, dešimt valandų prie stalo, kur kalbama tik apie maistą.
Restoranuose jūsų laukia: Skanaus patoso atmosfera.
Tinka: Pirmam pasimatymui su mergina iš aukštuomenės
artas71 artas71 12029
2003-06-12 14:11 artas71
O, Maroko virtuvė:

Marokietiška
Berberai - svarbi tauta. Ne arabai.
Nacionaliniai valgiai: Kus-kus, tažinas, mėta.
Kas tai: Kus-kus - berberų valgis. Sacharos hitas. Kruopos, pagamintos neįprastu būdu. Specialiai įlenkta lenta pabarstoma miltais, nusijojama manais, papurškiama vandeniu. Lenta sukama abiejomis rankomis, kol manų kruopos nepavirsta apvaliais gumulėliais, primenančiais medžiotojų kulkas. Gatavą kus-kusą verda garuose, servetėlėje, po to patiekia su mėsos arba žalumos užpildu. Beprotiškai skanu. Tažinas primena ragu. Karšta mėtų arbata gelbėja nuo pačių baisiausių karščių, už ką ji ir mėgstama.
nieko_sau nieko_sau 3857
2003-06-12 14:12 nieko_sau
Prašom nevesti manęs iš kelio smile Aš ir taip sunkiai kovoju su savo svoriu, tai amžinai nesiseka ir gyvenimas specialiai sunčia išbandymus-tai darbas bus būtinai šalia kepyklėlės, kur ką tik iškeptos bandelės varo mane iš proto, tai forume Artas sužadina tokį seilėtekį, nebeišturėsiu, bėgsiu vėl į kepyklą :(
V
Vili 1251
2003-06-12 14:13 Vili
apie gėrimus rašyk, apie gėrimus..., nevalgiau šiandien nuo pat ryto, susierzinau.....
artas71 artas71 12029
2003-06-12 14:26 artas71
Ballantines

Vienas iš populiariausių škotiškų viskių Europoje, Nr. 3 pasaulyje. Gaminamas nuo 1827 m. Jo gamyboje naudojama virš 50-ies salyklinių viskių, išlaikytų 4-9 metus, bei 4 grūdiniai viskiai. Tai škotiškas viskis su būdingu durpių kvapu ir daugialypiu skoniu, kuriame jaučiami medaus, pieniško šokolado, vanilės ir obuolių prieskoniai. Dėl savo subtilaus ir švelnaus skonio šis viskis puikiai tinka pradedantiems viskio mėgėjams. Viskio žinovų teigimu šis viskis “ne per daug dūminis ar medinis. Sausas, bet ne per sausas… Viską kartu paėmus, kažkas tokio, kas būtų priimtina visiems nuo Australijos iki Laplandijos”. Ypač vertinamas Ballantine’s Gold Seal, išlaikytas nemažiau 12 metų."

Ir pora receptų (šį viskį mėgo Čerčilis):
Geriamas vienas, su ledu, su cola, su limonadu. Gali būti įvairių kokteilių sudėtine dalimi. Kokteiliai: RUSTY NAIL (Surūdijusi vinis): 1 dalis Ballantines, 1 dalis Drambuie. SOFTY (Kvailelis): 4 dalys Ballantines, 1 dalis Drambuie, 6 dalys apelsinų sulčių. Papuošti apelsino griežinėliu ir kokteiline vyšnele. CHURCHHILL: 6 cl Ballantines Finest, 2 cl Martini (Barbero) Rosso, 1 lašas Triple Sec, 1 lašas citrinų sulčių. Komponentai suplakami su ledu šeikeryje. Patiekiama kokteilio taurėje. Taurės kraštas papuošiamas citrinos griežinėliu.
Loreta Loreta 28574
2003-06-12 14:28 Loreta
Dievaži,šiandien prisigersiu smile
V
Vili 1251
2003-06-12 14:40 Vili
o ką apie keglevičių žinai? gal kokių receptukų kokteiliukams smile
artas71 artas71 12029
2003-06-12 15:03 artas71
Prašom kokteilių smile

Keglevich Melone" - tai degtinės ir natūralių meliono sulčių gėrimas. Jis labai kvapus ir gaivus, puikiausias atvėsinus šaldytuve ar ragaujant iš atšaldytų taurelių.

“Keglevich Mela Verde” naudojama ypač kokybiška degtinė ir tik natūralios obuolių sultys.

KOKTEILIAI:
Seksas paplūdimyje/ Sex on the beach (degtinės: “Finlandia Cranberry”, “Keglevich Pesca”, apelsinų ir ananasų sultys)

Meliono kamuolys / Melon Ball (degtinės “Lietuviška”, “Keglevich”, apelsinų sultys)

Persikinė Aistra / Peach passion (degtinės persikų ir melionų “Keglevich”, ananasų ir apelsinų sultys, šampanas, sirupas "Grenadine")
I
Ininga 818
2003-06-12 15:06 Ininga
Noriu persikinės astros
Dalia29 Dalia29 12616
2003-06-12 15:08 Dalia29
"Marabu, pasek man pasaką, man taip liūdna..."
Multikas "Begemotas, kuris bijojo skiepų"
Vietoj to, kad džiaugtis trečia žvaigždute ir gerti trijų žvaigždučių konjaką, aš siaubingai liūdžiu... Kreizy prinervavo... Ir dabar suku galvą, kokiais būdais iššifravo. Vadinasi, bet kas gali... Ir niekas nepaaiškina kaip smile
V
Vili 1251
2003-06-12 15:09 Vili 2011-09-11 03-10

Ininga rašė: Noriu persikinės astros


o vyšninės tulpės nenori smile
I
Ininga 818
2003-06-12 15:09 Ininga 2011-09-11 03-10

Dalia29 rašė: "Marabu, pasek man pasaką, man taip liūdna..."
Multikas "Begemotas, kuris bijojo skiepų"
Vietoj to, kad džiaugtis trečia žvaigždute ir gerti trijų žvaigždučių konjaką, aš siaubingai liūdžiu... Kreizy prinervavo... Ir dabar suku galvą, kokiais būdais iššifravo. Vadinasi, bet kas gali... Ir niekas nepaaiškina kaip smile


O kaip jis tave iššifravo, paskambino?
I
Ininga 818
2003-06-12 15:10 Ininga
Aš kokteilio noriu, o ne tulpės ar astros
V
Vili 1251
2003-06-12 15:10 Vili 2011-09-11 03-10

Dalia29 rašė: "Marabu, pasek man pasaką, man taip liūdna..."
Multikas "Begemotas, kuris bijojo skiepų"
Vietoj to, kad džiaugtis trečia žvaigždute ir gerti trijų žvaigždučių konjaką, aš siaubingai liūdžiu... Kreizy prinervavo... Ir dabar suku galvą, kokiais būdais iššifravo. Vadinasi, bet kas gali... Ir niekas nepaaiškina kaip smile


Dalyt, nesinervuok, o e-mailas tikrai tavo asmeninis? ne firmos?
Dalia29 Dalia29 12616
2003-06-12 15:12 Dalia29
Gerai būtų... Tai kad forume su mano kolegų pavardėm ir t.t., ten, kur tema apie tai kas kur dirba.
V
Vili 1251
2003-06-12 15:17 Vili
Ne nu pavardžių tai tikrai nereikėjo viešai, o tas c........, ne įmonės pavad?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui