Kulinariniai receptai

volgadon volgadon 4395
2011-10-03 18:14 volgadon
Man tai omletas patinka.
Ulita Ulita 1818
2011-10-03 18:19 Ulita

volgadon rašė:
Man tai omletas patinka.

man irgi. Ypač su apvirtom šaldytom daržovem... smile
L
Loreta13 30842
2011-10-03 18:21 Loreta13
O man patinka sūris arba varškė.
Prie kavos.
Ypač sūris (varškė) iš šviežio pieno.
Panyras :)))
Kokių 30-50 g. panyro ir geros tikros kavos puodelis.
Idealu...
Ulita Ulita 1818
2011-10-03 18:25 Ulita
Pavaišinkit mane kas nors panyru.... smile
nesu nei darius, nei ragavus.....
L
Loreta13 30842
2011-10-03 18:29 Loreta13

Ulita rašė: nesu nei darius, nei ragavus.....
Nusipirkite bet kokio pieno pakelį.
Užvirinkite.
Jau kylant putoms supilkite apie 1/2 citrinos sulčių.
ir išjunkite ugnį.
Maišykite nesustodama keletą sekundžių.
Pieną "sutrauks".
Išrūgos atsiskirs.
Viską supilkite į smulkų kiaurasamtį.
Jei skylės stambesnės, teks įdėt koks marliukas.
Psio - panyrą turite :))
Beje, šiltas jis laaabai skanus...
Na nerealiai skani varškytė :))
Anna702 Anna702 774
2011-10-03 18:36 Anna702
Kam pirkti šviežią pieną ir pilti į jį citrinos rūgštį? Varškę gera gaminti iš jau pradedančio rūgti pieno. Pastatai ant ugnies - susidaro varškė be jokių priedų. Tik perkošk ir valgyk.
L
Loreta13 30842
2011-10-03 18:37 Loreta13

Anna702 rašė: Kam pirkti šviežią pieną ir pilti į jį citrinos rūgštį? Varškę gera gaminti iš jau pradedančio rūgti pieno. Pastatai ant ugnies - susidaro varškė be jokių priedų. Tik perkošk ir valgyk.
Man patinka švieži produktai, o ne sugižęs pienas :))
Elvusia Elvusia 19998
2011-10-03 18:38 Elvusia

Anna702 rašė:
Kam pirkti šviežią pieną ir pilti į jį citrinos rūgštį? Varškę gera gaminti iš jau pradedančio rūgti pieno. Pastatai ant ugnies - susidaro varškė be jokių priedų. Tik perkošk ir valgyk.

Tokia varškė bus rūgšti.
O panyras - visai kas kita.

Ir dar - iš parduotuvės pieno varškės nepadarysi. Nes, jei jis pradėjo rūgti, reikia pilti jį kuo greičiau lauk.
Ulita Ulita 1818
2011-10-03 18:42 Ulita

Loreta13 rašė:
Nusipirkite bet kokio pieno pakelį.
Užvirinkite.
Jau kylant putoms supilkite apie 1/2 citrinos sulčių.
ir išjunkite ugnį.
Maišykite nesustodama keletą sekundžių.
Pieną "sutrauks".
Išrūgos atsiskirs.
Viską supilkite į smulkų kiaurasamtį.
Jei skylės stambesnės, teks įdėt koks marliukas.
Psio - panyrą turite :))
Beje, šiltas jis laaabai skanus...
Na nerealiai skani varškytė :))


Ačiū Loreta. Šiandien pat bus išbandyta. Ant mano bandomųjų triušių. Aš taip vadinus saviškius, nes jiems pirmiesiems dedu į lekštes :)))
L
Loreta13 30842
2011-10-03 18:43 Loreta13 2011-10-03 18-52

Ulita rašė: Šiandien pat bus išbandyta. Ant mano bandomųjų triušių. Aš taip vadinus saviškius, nes jiems pirmiesiems dedu į lekštes :)))
Čia nebus išbandymas...
Pamatysite, turėsite šią varškytę daryt nuolat ir nuolat...:)))
P.S. aš darau iš pirktinio pieno.
Gaunasi kuo skaniausiai...
Anna702 Anna702 774
2011-10-03 18:48 Anna702 2011-10-03 18-51
Julija įgavo buhalteriško įžūlumo: ant namiškių išbando receptus. Kur Tavo atsidavimas šeimai? Kur pasiaukojimas?
klem klem 3973
2011-10-03 18:49 klem

dianaaa rašė:
Mergaitės, ką valgot pusryčiams,baigia atsibosti kava-sumuštiniai,pasiūlykit įdėjų smile

KOšės - avižų dribsnių, miežinės, kvietinės, manų, grikių. Jogurtas su dribsniais. Varškės apkepas (šeštadienį iškepiau -dar šian pusryčiams užteko smile )
Omletas su kumpiu. Retkarčiais - karšti sumuštiniai (Na, tokie, kur trikampiai gaunasi, kai padedi kvadratinį batono gabalą o i vidų dedi sūrio, arba uogienės). Varškėčiai kepti su uogiene braškių.
smile
Anna702 Anna702 774
2011-10-03 18:51 Anna702
Apie pieną iš parduotuvės. Girdėjau kalbas, kad kai tik pienas netenka šviežumo, jis pasidaro žalingas. Bet niekada neskaičiau apie tai rimtos informacijos.
Prašyčiau pateikti įrodymų, jeigu kas tiksliai žinote.
Ulita Ulita 1818
2011-10-03 18:53 Ulita

Anna702 rašė:
Julija įgavo buhalteriško įžūlumo: ant namiškių išbando receptus. Kur Tavo atsidavimas šeimai? Kur pasiaukojimas?

Anna, aš aukojuosi gamindama, o jie tegul aukojasi bandydami mano eksperimentus smile
Anna702 Anna702 774
2011-10-03 18:54 Anna702
beje, mano daroma varškė yra tikari skani, o citrina lieka vitaminizuoti arbatą arba betarpiškai organizmą, natūraliu pavidalu.
L
Laceratia 2262
2011-10-03 18:56 Laceratia

Loreta13 rašė:

Ulita rašė: nesu nei darius, nei ragavus.....
Nusipirkite bet kokio pieno pakelį.
Užvirinkite.
Jau kylant putoms supilkite apie 1/2 citrinos sulčių.
ir išjunkite ugnį.
Maišykite nesustodama keletą sekundžių.
Pieną "sutrauks".
Išrūgos atsiskirs.
Viską supilkite į smulkų kiaurasamtį.
Jei skylės stambesnės, teks įdėt koks marliukas.
Psio - panyrą turite :))
Beje, šiltas jis laaabai skanus...
Na nerealiai skani varškytė :))



Fu smile smile Baisus patiekalas
L
Loreta13 30842
2011-10-03 18:56 Loreta13

Anna702 rašė: Apie pieną iš parduotuvės. Girdėjau kalbas, kad kai tik pienas netenka šviežumo, jis pasidaro žalingas. Bet niekada neskaičiau apie tai rimtos informacijos.
Prašyčiau pateikti įrodymų, jeigu kas tiksliai žinote.
Kokių jums įrodymų reikia smile
Geriate sugižusį pieną smile
L
Loreta13 30842
2011-10-03 18:57 Loreta13

Laceratia rašė: Fu smile smile Baisus patiekalas
Ar bandėte smile :))
L
Laceratia 2262
2011-10-03 19:00 Laceratia

Loreta13 rašė:

Laceratia rašė: Fu smile smile Baisus patiekalas
Ar bandėte smile :))



Net jeigu ir skanus, negalėčiau prisiversti į burną įsidėt smile
Prisimenu kaip senelis šlykščiai gerdavo "visą tą reikalą". Šiaip aš nei pieno geriu, nei kefyro ir varškės be nieko nevalgau, tai manęs jokiais būdais nesuviliotų panyras smile
I
IlonaD 6943
2011-10-03 19:00 IlonaD

Anna702 rašė:
beje, mano daroma varškė yra tikari skani, o citrina lieka vitaminizuoti arbatą arba betarpiškai organizmą, natūraliu pavidalu.


Varškė iš rūgusio pieno ir panyras - 2 SKIRTINGI dalykai.
Apie panyrą yra daug info, ir tikrai jis tik iš šviežio pieno gaminamas, jei ką :))
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui