TAX.LT BENDRUOMENĖS NARIŲ SUSITIKIMAS' 2012

Cha-cha Cha-cha 5529
2012-06-18 14:15 Cha-cha

Elvusia rašė: Bent jau vakare įsijunk. Persiųsiu keletą filmukų :)


oj būtinų būtiniausiai
urtele urtele 13511
2012-06-18 14:24 urtele

Elvusia rašė:
O aš turiu filmuotą įrodymą,

Ot progresas, Loreta tuom negalėtų pasigirt. smile
Elvusia Elvusia 19998
2012-06-18 14:26 Elvusia

urtele rašė:

Elvusia rašė:
O aš turiu filmuotą įrodymą,

Ot progresas, Loreta tuom negalėtų pasigirt. smile

Oooooooooo, progresas jaučiasi.
Vakar niekaip neradau telefone, kai tau siunčiau kitus filmukus smile
Šiandien žiūriu: OMG, depiliacijos procedūra smile
mariska mariska 8625
2012-06-18 14:30 mariska

Elvusia rašė:

urtele rašė:

Elvusia rašė:
O aš turiu filmuotą įrodymą,

Ot progresas, Loreta tuom negalėtų pasigirt. smile

Oooooooooo, progresas jaučiasi.
Vakar niekaip neradau telefone, kai tau siunčiau kitus filmukus smile
Šiandien žiūriu: OMG, depiliacijos procedūra smile

Lauksim lauksim filmuotų ..... tokios depiliacijos dar niekam tikriausiai neteko matyti smile
2012-06-18 14:37 vvirginija1
Visi pasižiūrėkit savo PŽ, išsiunčiau prisijungimo prie nuotraukų duomenis. Organizatoriams nesiunčiau, parašysiu į elektroninį paštą.
Kas tik turite kokių nuotraukyčių prašome viską sukelti ten pat į vieną vietą. Labai lauksime...
Jei kas negavote asmeninės žinutės rašykite man, persiūsiu dar kartelį :))
Byla Byla 12118
2012-06-18 14:42 Byla
Ne, na bet kokie jūs... Mes čia laukėm, budėjom, taxą saugojom, akis džiovinom į monitorius įsistebeiliję... O kur lauktuvės ? smile
Tininga Tininga 50021
2012-06-18 14:46 Tininga

vvirginija1 rašė:
Visi pasižiūrėkit savo PŽ, išsiunčiau prisijungimo prie nuotraukų duomenis. Organizatoriams nesiunčiau, parašysiu į elektroninį paštą.
Kas tik turite kokių nuotraukyčių prašome viską sukelti ten pat į vieną vietą. Labai lauksime...
Jei kas negavote asmeninės žinutės rašykite man, persiūsiu dar kartelį :))
Aha, organizatoriams nereik, ane? Jei ne Rolanda, būčiau visai užsiliūdėjus...
2012-06-18 14:48 vvirginija1

Tininga rašė:
Aha, organizatoriams nereik, ane?
Šaaaa.....taip garsiai nesakyk smile
Tininga Tininga 50021
2012-06-18 14:49 Tininga

vvirginija1 rašė:

Tininga rašė:
Aha, organizatoriams nereik, ane?
Šaaaa.....taip garsiai nesakyk smile

Viską gavau, gerai jau gerai :) smile
Cha-cha Cha-cha 5529
2012-06-18 14:52 Cha-cha
Trumpa sustikimo apžvalga (tiesiog negaliu to nepadaryti, reikia kažkur nors truputį išleisti garą):
1. Ekipažai pamažėlę suvažiuoja į krantinę. Bandau skaičiuoti dalyvius, bet dėl greitos dalyvių migracijos ( apsikabinimai, pasisveikinimai, pasišpilkavimai) tai labai sunku padaryti. Laukiam Kauno ekipažo, kuris įnirtingai Klaipėdos mieste bando skaičiuoti švesoforus ( kaip paaiškėja, jų buvo šeši, nors tiksliai nežinau kaip ten iš tikrųjų). Svarstom, kurgi mūsų apačių vadas, negi nespės atbirbėti... Juokingiausia, kai paaiškėja, kad Tomukas jau senokai kaip tas vienišas jūreivis sėdi apsikabinęs šuniuką ir laukia tų netikelių, svarstydamas, gal sumaišė susitikimo datą. Na, bet ačiū aukščiausiajam, visi susirenka...
2. Keliaujam į krantinėje prisišvartavusį TAK-6. Nuostabus ekipažas sutinka mus labai šiltai, visi laimingi sulipam į laivą. Loretuks nuo trapo nenukrito. Dalia29 su savo cepakais pilvelyje irgi sėkmingai įlipusi (šaukė kad persivalgė, bet kai neužilgo pamačiau ją laive pinom rieškutėm keptos duonos, suabejojau, buvo tie cepelinai ar ne) Laivas pajuda... Aha... Pajuda, tai pajuda, tik staiga paaiškėja, kad krantinėje palikom Petronėlę... Kaip tikri lietuviai nerealiai apsidžiaugiam... Gražus vaizdelis, kaip mūsų gražiąją jūreivytę ekipažas įkelia per bortą... Na jau dabar tikrai visi laive. Judam...
3. Nepakartojama kelionė laivu, vaišės, alus, šampanas... Perskaitomas laiškas nuo taxiečių ateities kartoms. Laiškas įdedamas į butelį (beje, šampano buteliai labai gražiai Petronėlės papuošti, ant alaus skardinių - susitikimo logo, simbolizuojantis havajietišką gėlę) ir NBA vadovo galingu mostu išmetamas į jūrą. Gerai, kad pavėjui. Dar viena atrakcija, padovanota laivo įgulos. Įjungiama galinga gaisro gesinimo sistema, stebim ją visi išsižioję, tik staiga laivas pradeda suktis vietoje.. Geras šaltas dušas, merginų cypimas, šukuosenos, makijažas velniop... Bet gi jokios kliūtys mums nebaisios. Fotosesijos ir aistingi bučkiai su žavingais kapitonais. Baigiantis plaukimui dalyviai apdovanojami puikiais bukletais apie uostą, diplomais, ir „vimpelais“ (Dalyte, aš tikrai tikrai neparinkau specialiai to vimpelo). Sėkmigai grįžtam į krantą, kur mus, muosuodama balta skepetaite pasitinka Nieko_sau. Neįtikėtina, bet garbingą sutikimą suorganizuoja ir Klaipėdos miesto valdžia, išsirikiavusi po stoike smirno.
Cha-cha Cha-cha 5529
2012-06-18 14:53 Cha-cha
4. Varom į sodybą. Įsikuriam, bendraujam, belaukdami karštų užkandžiaujam. Gaivinames taskiroje pavėsinėje įsikurusiu alučiu su tik jam tinkama užkanda. Galvojat, visi patenkinti? Nė velnio... Tomukas pradeda aiškintis, už kokius tokius nuopelnus jam tenka garbė miegoti vienoje lovoje su Modestu (nu gal ir man kiltų įtarimų, jei būčiau paguldyta su kokia mergiūkšte į vieną lovą)... Nors dauguma esame seni draugai ir pažįstami, tačiau atrakcija yra atrakcija. Pradedame susipažinimo ceremoniją (kaip ne kaip, turime ir 3 naujokes). Kiekvienas turime atspėti ir atpažinti save iš perskaitytų savo pačių kadaise forume parašytų žinučių. Kaip ne keista, gal tik 1 ar 2 mūsų mielieji forumiečiai atpažino savo pačių mintis. Kiekvienam mūsų Petronėlė suteikė „kokybės ženklą“ – užkabino vardines korteles.
5. Laukėm, laukėm, pagaliau sulaukėm. Varpo (varpas tikras, jūrinis, partįstas iš laivo) skambesys visus pakviečia prie stalo, kur valgome neįtikėtino dydžio ir skonio kepsnį. Apie stalą – atskira kalba. Nuostabieji sodybos šeimininkai pasistengė jį paruošti pagal visus Havajų papročius – spalvingi gaivieji gėrimai, skėteliai, dekoruoti patiekalai ir t.t.
6. Sunkiai sunkiai iškrapštom visus iš už stalo (nu tikrai, gerai kad tas varpas yra). Klausom jaudinančios nuoširdžios Loretos kalbos, Tomukui atminimui nuo visų jo taxiečių padėkos vardan dovanojamas paveikslas. Atvira Tomuko išpažintis apie tax.lt atsiradimą. Skelbiama viktorina iš tax.lt gyvenimo, kurios metu dalijami taxitai- leidimai filmo peržiūrai. Vargšiukai, negavę nei vieno taxito, pasmerkiami dar vienam išbandymui- reikia sudainuoti susitikimo dainušką. Nu tokią visai smagią, sakyčiau... Jie biški išsigąsta... Nu bet mes gi ne žvėrys, pažadam visuotinį palaikymą. Skambant nuotaikingai Bremenų muzikantų melodijai kolektyvas superiniai sudainuoja. Leidimai filmo peržiūrai gauti.
7. Kolektyvas žiūri filmą, kurį sukūrė bei muziką parinko Loreta. Filmas – tai visų tax.lt metų susitikimų retrospektyva, pradedant nuo 2004 metų. Čia manęs nebuvo, tai nežinau kaip viskas vyko, bet neabejoju, kad visiems patiko. Po filmo dalyviai apdovanojami filmo kopijomis. Dėžučių dizainą, filmo kopijas darė Aradija (kiek vargšelė serijalų turėjo praleisti, prie jų prakaituodama).
Cha-cha Cha-cha 5529
2012-06-18 14:53 Cha-cha
8. Skelbiama Havajų vakarėlio pradžia. Havajuose visi svečiai sutinkami užkabinat ant kaklo lėjas. O lėjos visos rankų darbo, merginų ilgai darytos, įpinat meilę ir kuo geriausius palinkėjimus. Visi eina persirengti... Sėdžiu sau sūpuoklėse, laukiu dalyvių... Prasideda... Akys ant kaktos išlipo, viskas raibulioja nuo grožio... Iš tikrųjų buvau taip nustebusi, kostiumai visų nerealūs... Merginos lyg iš pieno plaukusios, be jokių kompleksų išsidabinusios margaspalviais havajietiškais apdarais, vaikinai – havajietiškais marškinėliais. Net sodybos šeimininkai nusistebėjo tokiu mūsų išradingumu. Sakė iki šiol nematę nieko panašaus. O jau mūsų nepakartojamoji Klem... Net pačiai Anglijos karalienei iki jos toli šviečia...
9. Naujokų krikštynos. Bandom visaip gąsdinti jleną, mariską ir Eigintą, provokuoti, o jos stovi visos išsišiepusios, ir nė motais gręsiantys nemalonumai. Nu tikri alaviniai kareivėliai. Net imbierinis paplotėlis, prisotintas druskos, pipirų, rugštelės buvo prarytas net nemirktelėjus... Kiek įtartinai mūsų naujokėlės žiūrėjo į prie lūpų kišamą ananaso taurę – juk reikia išgerti visų taxiečių per tiek metų suvarvintą prakaitą. Bet jos ir šį išbandymą atlaikė išdidžiai užrietusios nosytes. Na kaip čia spyriosiesi, kai visi gieda „būk pagarbintas, Tax.lt“... Už tokį didvyriškumą jos buvo apdovanotos krikštijimo liudijimais, kurie ilgam primins patirtas kančias.
Cha-cha Cha-cha 5529
2012-06-18 14:54 Cha-cha
10. Žaidimai, viktorinos, rungtys... Ojojojoj... Nerealūs dalyviai, nežabota fantazija, drąsa... Pantomimos teatras- Mariskos nuskriaustas vaikutis (iki šiol negaliu pamiršt), modelis Elvusia ant podiumo (šikniukas vertas milijono), Rolanda ant žurnalo viršelio (ir iš kur toks mokėjimas – tikriausiai jau ne pirmą kartą), jlena- stomotologo kėdėje (jaučiama patirtis), Eiginta, bėganti paskui traukinį (o sakė patirties neturi), vaikučiai pliaže... Nerealiausia buvo virvė. ... Su tokiu entuziazmu manau jūs ir iki Palangos būtumėt nukakę, tik pagailo Loretos, kuriai labai ilgai būtų reikėję po tuo erškėčiu gulėti... jlena paaukojo net savo kojakelnes, o Tomukas jau ir kelnes pradėjo mautis. Nu žaidimą su žvėreliais truputį nusimuliavot, o gal aš per anksti jį užraukiau, nespėjau įkaitinti. Vyrukų, skaitančių laikraštį, konkursiukas užsitęsė neplanuotai ilgai (apskritai, įsitikinau, kad su jumis padaužomis planuoti nieko neįmanoma). Išgelbėjo tik tai, kad nenupirkau kiekvienam po kokį šeštadienio spaudos šedevrą, o daviau tik po vieną lapą. Nu, pamenat kieno kojos? Bet Tomuko kengūra gavosi klasiška. Gaila, kad kiti dalyviai neįstengė įžvelgti jo puikių artistinių sugebėjimų. Vienintelis Samajana kažkodėl nusprendė, kad tai kengūra, už ką buvo nubaustas negailestingu depiliavimu. Aha, nubaudė. Bet kai man atvilko tą nuostabią kojytę, tai pasimečiau. Iš pradžių galvojau kad juokauja. Nu kur tau. „Prašom vykdyti bausmę“, sako. Išsigandau, sakiau kad atleidžiu jam nuodėmes. Tada jau liaudis (kraugeriai) skanduot pradėjo “depiliuot, nukryžiuot“. Ir kas gi man beliko daryt. Iki šiol užuodžiu svilinamo žmogaus kvapą, sadiūgos. Ir šito dar jiems mažoka pasirodė, tai Jūratė atvilko pincetą su nuoširdžiausiu noru barzdą po vieną plaukelį išpešiot. Na, šito jau tikrai buvo per daug. Atstačiusi savo įspūdingą kriūtinę apgyniau Samajaną.
11. Temsta, pats laikas paleisti plaustelius su degančiom žvakutėm į tvenkinį. Na, oras sugalvojo mažumėlę išbandyti mūsų kantrybę gesindamas žvakeles.. Be reikalo.. nesuprato su kuo turi reikalų. Visos žvakutės dega, plausteliai išdidžiai plaukia – TAX.LT ir NBA, skamba tax.lt susitikimų himnas, griežiant nepakartojamai Modesto armonikai. (juk būtų užticharinę, gerai kad Samajana man į ausį pakuždėjo). Na, armoniką atsivežė Samajana, duok dieve jam sveikatos.
Cha-cha Cha-cha 5529
2012-06-18 14:54 Cha-cha
12. Varpas. Šašlykai ... Čia trumpai stabtelsiu. Šitame šašlykų naikinimo procese buvo ištarta frazė, kuri labai nuostabiai apibūdino mums patiektą maistą. Šalia manęs sėdėjusi Rsaselė paklausė „o negalima pakramtyt ir išspjaut, nes jau nebetelpa, o taip dar norisi visko paragaut“ ...
13. Havajietiško vakaro karalienės rinkimai. O čia tai buvo užduotėlė organizatoriams, pešėmes vos ne iki kraujo... Kitą kartą reikės karūnas visiems dalyviams daryti. Na bet išrinkti juk vistiek reikia. Skelbiama vakaro karalienė - nuostabi, stilinga, linksma, energingoji ROLANDA.
14. Vat taip nepastebimai priartėjo vidurnaktis. TAX.LT 10 jubiliejinio gimtadienio viduriuką vainikuoja paleisti į dangų fejerverkai, tradicinis tortas.
15. Po torčiuko negalvokit, kad jau migsit. Ne veltui siuntėme Voverę į pačius Havajus mokytis tenykščių šokių. Užburiantis vaizdelis - tamsa, mėnesiena, fakelų ugnis ir didelis būrys sustoję ratu ant vejos kraipo šikniukus, vaizduoja žuvėdras, prisipažįsta vienas kitam meilėje. Akimirkai pabandau į šį vaizdą pažiūrėti iš šalies. Tūkstantąjį kartą per šį vakarą norisi ištarti ‚ NEREALU“. Toks mistiškas vaizdelis. VISI BE IŠIMTIES šokame TRADICINĘ HAVAJIETIŠKĄ hulą hulą. Kokie pilvukų raibuliavimai, kokie nuoširdūs prisipažinimai meilėje havajietiškai... Visko mus išmokė Voverytė.
16. Rytas. Varpas. Pirtis. Pusryčiai. Tikrai nesitikėjau tokio spartaus visų susirinkimo. Juk po audringai praleisto laiko žmogučiai ir pailsėt turėtų. Nu tik ne šitie neužmušamieji. Kadangi jau buvom sugrįžę iš Havajų, tai visų laukė nepaprastai skanūs žemaitiški pusryčiai, kopūstienė (tradicinė), cibulynė (net šeimininkai nustebo, kad ši buvo sunaikinta iki paskutinio lašelio), kastinis (vargšiukė Aradija, berado ant stalo tik lėkštę išlaižymui), šiltos bulvės su lupena, karšti pyragėliai su šoninė. Uch, kaip dabar viso šito norėčiau. Galvoju, kad ne aš viena. Upss‘iukai, nereikėjo taip apsivalgyti iš vakaro, mums visiems labai gaila...
17. Kava, alutis su žuvyte, kava, alutis, brendis, kava, gira, brendis, vynas....................................................... . Atsisveikinimas. Negaliu daugiau kalbėt (Rūtele, pažėk ar ten prie sodybos pelkė jau išdžiūvo).

Dar kartą dėkoju visiems atvykusiems į šią nuostabią šventę. Nepykit jei kurių ir kažko nepaminėjau, emocijų tiek, kad ... Bet mes, visos organiozatorės, labai tikimės ir tikime, kad jūsų širdelėse dar ilgai gyvens to vakaro prisiminimai, ir dar ne kartą norėsis sugrįšti į mūsų nuostabų kraštą pas jus mylinčias ir visada laukiančias pamario merginas.
Organizatorių (Voverė, Vvirginija1, Loreta, Urtelė, Aradija, Ruutaa, Tininga, Daiva_P, Peronėlė, spurgė) vardu nuolankiai jūsų Cha-cha
Cha-cha Cha-cha 5529
2012-06-18 14:57 Cha-cha
Nu ir kaip reikia jaustis? smile Jokiu nuotrauku, jokiu slaptažodžių.........
2012-06-18 15:07 vvirginija1

Cha-cha rašė:
Nu ir kaip reikia jaustis? smile Jokiu nuotrauku, jokiu slaptažodžių.........
Ne, nu tik jopštararai.... smile smile smile
ar mes mokam naudotis elektroniniu paštu? smile
Cha-cha Cha-cha 5529
2012-06-18 15:08 Cha-cha

vvirginija1 rašė: Ne, nu tik jopštararai.... smile smile smile
ar mes mokam naudotis elektroniniu paštu? smile



smile smile smile
Loreta Loreta 28574
2012-06-18 15:42 Loreta

Byla rašė:
Ne, na bet kokie jūs... Mes čia laukėm, budėjom, taxą saugojom, akis džiovinom į monitorius įsistebeiliję... O kur lauktuvės ? smile

Mieloji Byla - Jums ir visiems kitiems, skanaus smile
Loreta Loreta 28574
2012-06-18 15:45 Loreta
Ir jums - havajietiškas šokis...
Byla Byla 12118
2012-06-18 15:45 Byla
Ačiū Loreta. Aš jau paskaičiusi Cha-cha pasakojimą "apsipasitenkinau"... smile Džiaugiuosi su jumis visais dėl jūsų džiugaus, smagaus pasibuvimo. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui