Pasijuokime mieli draugai

M
matasp 980
2005-07-29 11:55 matasp 2011-09-11 03-48

Kristiana__ rašė: >> Ypatingas Pranešimas!
>>
>>
>> Paskirtis: Aktyvus pasipriešinimas islamiškajam terorizmui
>>
>> Laikas: ateinantis šeštadienis
>>
>> Vieta: visa Europos Sąjungos teritorija
>>
>>
>>
>> Kaip mes visi žinome, Talibano pasekėjams pamatyti nuogą moterį
>> (išimtis -
>> nuosava žmona) yra mirtina nuodėmė, priverčianti juos netgi pakelti ranką
>> prieš save patį.
>>
>> Todėl mūsų saugumo vardan visos moterys kviečiamos ateinantį šeštadienį,
>> 14.00 val. vietos laiku, visiškai nuogos išeiti į gatves.
>>
>> Tuo jos mūsų saugumo pajėgoms padėtų indentifikuoti nepageidaujamus,
>> gerai
>> užsikonspiravusius teroristus. Norint pasiekti maksimalų antiteroristinį
>> efektą, pageidautina apsinuoginus vieną valandą vaikščioti šalia kaimynų
>> ar aplinkinių namų.
>>
>>
>>
>> Tuo pačiu prašome visus be išimties vyrus patogiai įsitaisyti šalia savo
>> gyvenamos vietos ir idėmiai apžiūrinėti visas šalia esančias nuogas
>> moteris, ne tik savo žmoną.. Tuo jus įrodysite, kad nepriklausote
>> Talibano
>> šeimos nariams. Tuo pačiu jus palaikysite moterų kovą prieš pasaulinį
>> terorizmą.
>>
>> Kadangi Talibano pasekėjai nepripažįsta ir alkoholio, taurelė viskio ar
>> skardinė šalto alaus rankoje parodys jūsų tvirtą nusistatymą prieš
>> terorizmą.
>>
>> .
>>
>> LR vyriausybė ir Saugumo Pajėgų Vadovybė įvertins šį mūsų pilietiškumo
>> žingsnį kovoje su islamo terorizmu.
>>
>>
>>
>> P.S. Tavo pilietinė pareiga pranešti atatinkamoms vyriausybinėms
>> organizacijoms apie visus tavo aplinkos žmones ir kaimynus,
>> nedalyvavusius
>> šioje akcijoje, ar bandančius konspiracijos tikslu dalyvauti, bet su
>> mineralinio vandens ar sulčių stikline rankose ir droviai nuleistu
>> žvilgsniu išduodančiais savo priklausomybę Talibano organizacijai.
>>
>>
>>
>> Nepamiršk išplatinti ši pranešima visiems savo pažystamiems ir draugams.


Nu prisidirbai biški: www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.p...
2005-07-29 11:59 Kristiana__
Eina sau.......... smile
2005-07-29 12:11 Kristiana__
Ale, paskaitykit komentarus smile Nu mirk iš juoko smile smile smile
Daja Daja 1028
2005-07-29 13:03 Daja
Gražuoliukai :)
M
matasp 980
2005-07-29 13:16 matasp
Talpų su degtine klasifikacija IT stiliuje:

0.10 l - demo version;
0.25 l - trial version;
0.50 l - personal edition;
0.70 l - professional edition;
1.00 l - network edition;
1.75 l - enterprise;
3.00 l - for small business;
5.00 l - corporate edition;
Kibiras degtinės - extreme edition;
Jūra degtinės - global edition;
Naminės butelis - home edition;
"Dar po vieną" - Service pack;
Kefyras ryte - Recovery tool;
Užkanda - plugins;
Alus - patch;
Coca-cola, fanta, 7-UP - trojan viruses.
tomukas tomukas 4505
2005-08-03 09:03 tomukas
Kas dar neįsigijo būsto

www.enamai.lt/?event=76&ID=20286
irmoske irmoske 5447
2005-08-03 09:15 irmoske
jeigu galvojate, kad italai yra tokie kaip ir visi kiti europiečiai... - jūs klystate.....

http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html

labai ilgai kraunasi.....
M
marsiete 900
2005-08-03 09:40 marsiete
100 balų
Jolit Jolit 672
2005-08-03 12:08 Jolit 2011-09-11 03-48
PIRMAKLASIO DIENORAŠTIS
Rugsėjo 1-oji. Šiandien mama pirmą kartą atvedė mane į mokyklą. Man ten nepatiko. Kvailas pastatas su grotomis ant langų ir bobute sarge prie įėjimo, kuriai visą laiką iškrinta žandikaulis ir nusmunka perukas. Per daug vaikų ir beveik nėra suaugusiųjų. Iš visų mokytojų labiausiai patiko auklėtoja. Ji tikrai faina telyčia! Reikės įdėmiau įsižiūrėti.

Rugsėjo 3-oji. Kokios gi idiotės mokosi su manim klasėje! Mane pasodino su kažkokia baltapūke, kurios vardas irgi idiotiškas - Inga. Ne pacaniškas vardas kažkoks! Bet aš jai iš karto patikau. Bent jau davė ji man iš pirmo karto, nereikėjo ilgai skiesti. Ne taip kaip kitos! Kol iš jų liniuotę išprašysi, pusę metų praeis! Toliau stebiu auklėtoją.

Rugsėjo 30-oji. ŠiaNdieN suSIpešiAu sU vyREsnioKU. Padugnė pastūmė auklėtoją, kai ji ėjo iš mokytojų kambario. Suprantu, kad jis atsiprašė, bet niekam neleisiu skriausti tų, kurie man patinka! Dabar sėdžiu namie sulaužyta ranka. Auklėtoja reagavo ne taip, kaip laukiau. Ji paėmė mano pažymių knygelę ir kažką ten parašė tėvui. Labai tikiuosi, kad ten raštiška padėka už tokį sūnų!

Spalio 1-oji. Tai buvo ne padėka. Dabar visai negaliu rašyti, nes sulaužytos abi rankos. Antrą sulaužė tėvas. Vakar. Kai perskaitė, kas parašyta pažymių knygelėje. Bet aš jo nekaltinu. Jis nenorėjo, tikriausiai.

Spalio 4-oji. Pradėjome mokytis aritmetiką. Kai aš paklausiau, ar jie ką nors girdėjo apie kvadratinius trinarius kubinėse lygtyse, mane išvarė iš klasės, kad neišsidirbinėčiau, jei toks gudrus. Toliau stebiu auklėtoją.

Spalio 7-oji. Nuodijau namie tarakonus.

Spalio 8-oji. Dvesia...

Spalio 9-oji. Dvesia...

Spalio 10-oji. Nudvėsė beveik visi. Ir senelis kartu su jais.

Spalio 25-oji. Palaidojom senelį. Na, ir senelę kartu. Kad nesikankintų. Ragavau labai skanių salotų „vALI V „E“. Ateityje reikės dažniau ištaisyti laidotuves.

Lapkričio 1-oji (rytas). Iš įpratimo atsikėliau 7.30 val. į mokyklą. Velniai mane rautų, visai pamiršau, kad šiandien prasidėjo atostogos. Užmigti nebegalėjau, todėl pradėjau eksperimentuoti vonioje. Neradau nieko ypatinga, tik sesers vatinius gumuliukus. Tuoj pagalvosiu, kur juos pritaikyti...

Lapkričio 2-oji (vakaras). ...sugalvojau, kur įkišti tamponą. Į praustuvo kanalizaciją. Gaila, bet kai aš atsukau vandenį ir praustuvas prisipildė, siūlelis nutruko ir tamponas liko skylėje. Į klausimą, ar moterims irgi taip atsitinka, mama nieko neatsakė. Buvau pastatytas į kampą visai dienai. Stovėdamas galvojau apie auklėtoją.

Lapkričio 3-oji. Nuobodžiauju.

Lapkričio 4-oji. Nuobodžiauju.

Lapkričio 5-oji. Baigiau nuobodžiauti, pradėjau eiti iš proto! Kada gi aš ją pamatysiu?!

Lapkričio 10-oji. VALIO! Atostogos baigėsi. Pirmoje pamokoje auklėtojos nebuvo, todėl vos sulaukiau antrosios. Dar ištepiau klijais Ritkos suolą. Buvo labai juokinga, kai ji atsistojo, o sijonas liko prilipęs. Dabar tuo klausimu reikės eiti pas direktorių. Įdomu, apie ką jis manęs klausinės...

Lapkričio 11-oji. Vakar tęsti užrašų negalėjau, nes tėvas auklėjimo tikslais priklijavo mane prie grindų šalia durų: „Pajusk, sūnau, kaip malonu būti įžeistam!“ Aš, žinoma, nepuoliau aiškinti, kad Ritka visai neįsižeidė, kad ji net spiegė iš tokio linksmo pokšto! Jis vis tiek nesupras! Gulėdamas galvojau apie auklėtoją. Vis dėlto reikia prie jos kaip nors prieiti. Kur nors pakviesti. Į kiną, pavyzdžiui. Man taip Mindė iš trečiosios „B“ patarė. Gerai, dar pagalvosiu.

Gruodžio 23-oji. Visą trimestrą mokėmės dailyraščio. Nesuprantu, kas jame tokio? Po šio dalyko treniruočių pareidavau pavargęs ir rašyti nebegalėjau.

Gruodžio 31-oji. Mama visą dieną ruošėsi Kalėdų Senelio atvažiavimui. Papuošė eglutę, priruošė daug valgių. Tokia didelė ir pasakomis tiki! Aš ir tai žinau, kad jo NĖRA! Reikės jai pasakyti. Nors tegu džiaugiasi, jeigu jai patinka.

Sausio 1-oji. Galvos neskauda, tai visai suprantama mano amžiuje. Man padovanojo petardų, naujas kojines ir porą storų komiksų. Atlikau su jais įdomų bandymą tema „sprogstamosios medžiagos ir jų įtaka aplinkiniam pasauliui“. Įtaka, pasirodo, įspūdinga! Mama raudojo. Iš laimės tikriausiai. Kad jos sūnus toks genialus.

Sausio 12-oji. Vėl einu į mokyklą. Šiandien mane priėmė į spaliukus. Kai tik prisegė man žvaigždutę, aš nepastebimai ją nusisegiau ir prikabinau Aušrai prie suknelės. Žemiau, aišku! O! Kiek spiegimo buvo! Man vėl kažką įrašė į pažymių knygelę.

Kovo 5-oji. Taip ilgai nerašiau todėl, kad buvau tardyme. Sausio 13-ąją, nusiminęs, kad nieko neišeina su auklėtoja, susprogdinau chemijos kabinetą. Kartu su chemijos mokytoja ir direktoriaus pavaduotoja. Buvo labai smagu žiūrėti, kaip jos skrido iš trečio aukšto, griaudint aplodismentams. Paskui milicininkai išvežė mane kažkur į sunkiai auklėjamų vaikų centrą ar kažką panašaus. Bet vėliau paleido. Pasivaikščioti po vidinį kiemą. Po to atvažiavo tėvas ir pasiėmė mane iš tos jaukios vietos. Amžinai tie tėvai viską gadina! Dvi savaites turėjau klūpėti ant žirnių. Galvojau apie auklėtoją. Tikrai pribrendo laikas ja užsiimti.

Kovo 8-oji. Padovanojau auklėtojai gėles, kurias atėmiau iš Irkos, gyvenančios kaimynystėje. Atrodo, ji liko patenkinta (NE Irka!).

Kovo 14-oji. Vėl padovanojau auklėtojai gėlių. Šį kartą paėmiau iš mamos. Jai draugai atnešė. Tikiuosi, ji nepastebės, kad maža puokštelė iš 80 rožių kažkur prapuolė. Jei labai prispirs, paaiškinsiu, kad šuo suėdė. Auklėtoja vėl buvo patenkinta.

Kovo 16-oji. Vėl padovanojau... Man atrodo, kad auklėtoja pradeda susidomėti manimi.

Kovo 17-oji. Susipešiau su Vytu iš „B“ klasės. Jis pasakė, kad mano odekolono kvapas (tiksliau, mano tėvo odekolono) man netinka. Daug jis supranta! Dabar sėdžiu namie sutvarstyta nosimi. Neįvertinau, kad jis į pirštines buvo įsikišęs konservų skardines. Kitą kartą aš taip pat įsikišiu.

Balandžio 1-oji. Visą dieną krėčiau pokštus ir juokiausi. Pro fizikos kabineto langą išmetėme spintą. Nukrito tiesiai ant fiziko mašinos. Dabar nesuprantama, ar tai spinta su ratais, ar mašina su lentynėlėmis ant stogo...

Balandžio 23-oji. Per gamtos pažinimo pamoką išėjome į parką. Mokėmės tema „atviros ugnies žala miškui“. Su Petka padegėme vieną petardą, likusią nuo Naujųjų metų. Pasijuokėme, kai pamatėme gaisrininkus. Dabar vėl juoksimės direktoriaus kabinete.

Balandžio 24-oji. Direktorius iškvietė į mokyklą tėvus. Saviesiems aš iš karto pasakiau, kad nėra ką ten ant griuvėsių veikti, o Petkos ateis. Na ką gi... Pasijuoks kartu su mumis...

Gegužės 1-oji. Ant mokyklos liekanų surengėme susirinkimą dėl naujo pastato statybos. Direktorius pareiškė mums su Petka padėką (geriau pinigų būtų davęs). Jis pasakė, kad mokyklą jau seniai reikėjo nugriauti, tik niekaip neprisiruošdavo. O mus visus grupėmis išskirstys į kitas mokymo įstaigas. Ką gi, pažiūrėsime, ar ilgai mus iškęs...

Gegužės 25-oji. Mus iškentė. Iki tokio laipsnio, kad mes patys vos sulaukėme vasaros atostogų. Aš visai botaniku pasidariau. Net dienoraščio rašyti nespėdavau. Mokiausi! Kaip sakė didysis ežiukas. Na nieko. Nuo rytojaus - atostogos!
R
Rola_ndas 360
2005-08-03 15:04 Rola_ndas
Kai seimas priima mokesčių įstatymus ir atiduoda finansų ministerijai rengti taisykles, kaip jais vadovautis. Čia lyg prašyti alkano liūto instrukcijų, kaip apsaugoti avis nuo vilkų.

Ar nebūtų faina, jei valdytumėte visų įmonių nemažą dalį ir gautumėte pelną, be jokių investicjų ar darbo, na kaip Mokesčių inspekcija.

Dauguma žmonių nejaučia skirtumo tarp sąvokų mokesčių slėpimas ir vengimas mokėti mokesčius. Skirtumas - 1-3 metai metai kalėjimo.

Bandymas sutaupyti mokesčius po to, kai metai pasibaigė, tai tas pats kaip bandyti dantų pastą sukišti atgal į tubelę.

Tiems, kurie bando sumažinti savo mokesčius dažniausiai nepasiseks, bet tiems, kurie to nedaro - visada.

Ar teko girdėti apie "mokestinio audito" loteriją? 99 proc. laimingųjų, jei ištraukiamas tavo skaičius - tu praloši, o kiti laimi.

Kiekviena kartą, kai valstybė supaprastina mokesčių administravimo ir sumokėjimo tvarką, mano mokesčių konsultavimo verslas šokteli.

Netgi politikai žino, kad mokesčius sumoka ne įmonės, o vartotojai. Tačiau jie taip pat puikiai žino, kas įmonės per rinkimus nebalsuoja.

smile
R
Rola_ndas 360
2005-08-03 15:35 Rola_ndas
Iš laiškų Seneliui Šalčiui:

"Seneli, sveikinu tave su šventėmis. Ir noriu labai paprašyti vieno dalyko: kad mano tėtis ir mama vėl gyventų kartu. Petriukas."

Senelio Šalčio atsakymas:
"Mielas Petriuk, malonu buvo gauti tavo laišką. Pabandyk suprasti, nieko čia padaryti neįmanoma. Tavo tėtis dabar gyvena su tavo aukle, kuri yra jauna ir labai seksuali. Nejaugi tu manai, kad jis grįš pas tavo frigidišką mamą, kuri nuolat inkščia del ko papuola? Atėjo laikas atsisakyti tokių svajonių. Gal geriau aš tau padovanosiu naują "Lego" konstruktorių! Tavo Senelis Šaltis."

...

"Seneli, aš padėjau tau ir Snieguolei pieno ir sausainių, o tavo elniams ir kiškiams - morkų. Linkėjimai - Daivutė."

Senelio Šalčio atsakymas:
"Miela Daivute, dėkui tau už gerus norus, tačiau nuo pieno man paleidžia vidurius, o nuo morkų mano elniai bezda man į veidą. Geriau palik man po eglute butelį degtinės. Jei gali - didesnį. Tavo Senelis Šaltis."

...

"Seneli Šalti, kuo tu su Snieguole užsiimi likusias 364 dienas? Kur tu gyveni? Ar Šiaurės Poliuje? Ar darai vaikams žaisliukus? Geriausi linkėjimai - Vytukas."

Senelio Šalčio atsakymas:
"Brangus Vytuk, visi žaislai gaminami Kinijoje. O aš su Snieguole gyvenu Kėdainiuose, kur turiu vieno kambario butą. Mes tenai su Snieguole didžiąją dalį laiko filmuojame pornografinius filmus. Laisvu nuo darbo metu aš geriu vietinėje užeigoje degtinę, kartais dalyvauju muštynėse. Nepyk, bet tu pats norėjai sužinoti tiesą, Vytuk."

...

"Seneli Šalti, kodėl tu visada ateini į namus, kai mes miegame? Lina."

Senelio Šalčio atsakymas:
"Linute, tu tokia naivi, kad tuo sunku patikėti. Tikiuosi, kad tau pavyks užaugus susirasti normalų darbą. Šiais metais aš tyčia neužeisiu į jūsų namus. Senelis Šaltis."

...

"Seneli Šalti, aš labai noriu, kad tu šiais metais padovanotum man šuniuką. Aš labai labai noriu! Prašau, Seneli Šalti, padovanok man šuniuką! Labai prašau! Prašau, prašau, prašau! Šuniuką, PRAŠAU, PRAŠAU, PRAŠAU, ar gali padovanoti man šuniuką? Jonukas"

Senelio Šalčio atsakymas:
"Jonuk, tavo įkyrus zyzimas ir žliumbimas gali suveikti su tavo tėvais, bet tik ne su manimi. Pasirink vieną iš dviejų: arba vėl gauni dovanų megztinį, arba dovanų nebus iš viso. Senelis Šaltis."
E
Edita2 222
2005-08-03 15:40 Edita2
smile .. smile ..eime atsigerti kofiux smile ..atsipusim nuo darbux smile smile smile
irmoske irmoske 5447
2005-08-03 15:43 irmoske
GERAS.... apiesenelį šaltį.

Kokia žiauri tiesa...... O aš tikėjau, kad Senelis yra..... smile
Virgasius Virgasius 2442
2005-08-03 15:43 Virgasius
Aišku, kad eime. Nes jau ir darbo dienos pabaiga ne už kalnų... O taip karšta....
R
Rola_ndas 360
2005-08-03 15:44 Rola_ndas
Dailės akademijos studentė, būsima skulptorė, rodo dėstytojui kursinį darbą - Apolono skulptūrą. Dėstytojas apžiūri ir taria:
- Na, sakyčiau visai neblogai... Netgi labai neblogai... Tik pasakykite man vieną dalyką...
- Taip?
- Kodėl jūs manote, kad Apolonas buvo žydas?


Radijo sveikinimų laida. Diktorė pasakoja:
- Kai gimsta vaikelis, dievas jį pabučiuoja, Kurį pabučiuoja į kaktą, tas būna protingas, tampa mokslininku, kurį pabučiuoja į lūpas, tas tampa iškalbingu oratoriumi, kurį pabučiuoja į rankutes, tas tampa auksarankiu meistru. Gerbiamą Joną Jonaitį sveikina gausus jo vaikų būrys...
smile

Įsivaizduokite, kaip pasipiktino Ona S., atsitiktinio skelbimo dėka išvažiavusi į Vokietiją dirbti indų plovėja, kai iš jos ne tik neatėmė pinigų ir paso, bet ir iš tikro liepė plauti indus!
E
Edita2 222
2005-08-03 15:48 Edita2 2011-09-11 03-48

Virgasius rašė: Aišku, kad eime. Nes jau ir darbo dienos pabaiga ne už kalnų... O taip karšta....


Tai gal tada labiau tix aliuxxx smile .. smile .. smile .. smile .. smile ..
R
Rola_ndas 360
2005-08-03 15:49 Rola_ndas
Na ir ilgai mes trečiadieniais taip arsime?? smile
Virgasius Virgasius 2442
2005-08-03 15:53 Virgasius 2011-09-11 03-48

Edita2 rašė:

Virgasius rašė: Aišku, kad eime. Nes jau ir darbo dienos pabaiga ne už kalnų... O taip karšta....


Tai gal tada labiau tix aliuxxx smile .. smile .. smile .. smile .. smile ..


galima ir aliuko, o galima ir brendžiuko smile
E
Edita2 222
2005-08-03 16:34 Edita2 2011-09-11 03-48

Virgasius rašė:

Edita2 rašė:

Virgasius rašė: Aišku, kad eime. Nes jau ir darbo dienos pabaiga ne už kalnų... O taip karšta....


Tai gal tada labiau tix aliuxxx smile .. smile .. smile .. smile .. smile ..


galima ir aliuko, o galima ir brendžiuko smile


Ooooo smile ..labai mėgstu brendžiux smile ...o jei dar kavos puodux ir liux kompanijux iš tax'ux..iš vis liux smile smile smile smile
E
Edita2 222
2005-08-03 16:36 Edita2 2011-09-11 03-48

Rola_ndas rašė: Na ir ilgai mes trečiadieniais taip arsime?? smile


Galima juk ir nearti smile smile ..galim ir dirbti smile smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui