Kulinariniai receptai

S
Sandra_v 4581
2009-11-02 13:48 Sandra_v 2011-09-11 06-29

vvirginija1 rašė:

Sandra_v rašė:
naudoju mėsą minkštinančią druską smile
Teko girdėti kad ta druska labai puikiai minkština ir mūsų kauliukus.. smile todėl stengiuosi jos nevartoti. Viešo maitinimo įstaigose yra uždrausta ją naudoti, bet kiek teko girdėti iš ten dirbančiųjų tai kad kai kurie barai visvien naudoja kad suminkštinti visokius kepsniukus..

Na nuo tų kelių gramų gal neištišim juk nekasdien, o jei neminkštinsim tai galim ir be dantų likt, taigi belieka rinktis mažesnę blogybę smile
S
Sandra_v 4581
2009-11-02 13:50 Sandra_v
Dar man kažkaip šviečias kad piene pamirkyta mėsa minkštėja
volgadon volgadon 4395
2009-11-02 13:55 volgadon 2011-09-11 06-29

dzine rašė: Nagi ruošiamės patys susidėti kopūstus smile kadangi tai darysim pirmą kartą,tai gal patarimų kas nepagailės smile labiausiai tai rūpi,kokiam mėnuliui esant juos reikia dėti,kad skanūs būtų smile

Per jaunatį raugti kopūstai ilgiau išsilaiko.
dzine dzine 142
2009-11-02 13:57 dzine 2011-09-11 06-29

dzine rašė: Nagi ruošiamės patys susidėti kopūstus smile kadangi tai darysim pirmą kartą,tai gal patarimų kas nepagailės smile labiausiai tai rūpi,kokiam mėnuliui esant juos reikia dėti,kad skanūs būtų smile



Susiradau smile pilnatis yra pats blogiausias laikas,nes kopustai bus minksti ir rugstus labai smile geriausia delcia smile
dzine dzine 142
2009-11-02 13:59 dzine
O jaunatiss ir delčia tas pats? smile
Individas Individas 8613
2009-11-02 14:05 Individas 2011-09-11 06-29

Petronele rašė: Ir kur gi jūs buvot kai individas savo mėlynąją virė :))))

Aš saviškę katinui sušėriau. Tai trys dienas baliavojo. Dabar vaikšto, nekalba. Pro kačių maistą praslenka kaip šešėlis, nepamiršdamas garsiai miauktelėti. Mol, aš čia. Įsižeidė gal, sakau...
A
Amanda 3804
2009-11-02 14:12 Amanda
Gal kas norėsit pasigaminti tokiu būdu agurkėlių. Pasidaro labai greitai ir skonis visai nieko. agurkai.pdf
dianaaa dianaaa 1637
2009-11-02 14:33 dianaaa
Mergaitės, vyras pageidauja čenakų. Aš darydavau bet man gaunasi viskas tokiame skystymėlyje, o jis norėtų kad būtų tirštai, tipo kaip guliašas. Gal kas patarsit kaip padaryti?
ritukse ritukse 1399
2009-11-02 14:44 ritukse 2011-09-11 06-29
[quote="Petronele"]Ir kur gi jūs buvot kai individas savo mėlynąją virė :))))[/quo
a a pražopsojau , bet va katės neturiu tai neturiu kam atiduoti , kad širdies neskaudėtų teks pačiai valgyti gal pabandysiu ta magi idee kal gausis kas nors ačiū visiems už patarimus smile
S
Sandra_v 4581
2009-11-02 15:19 Sandra_v 2011-09-11 06-29
[quote="ritukse"]

Petronele rašė: Ir kur gi jūs buvot kai individas savo mėlynąją virė :))))[/quo
a a pražopsojau , bet va katės neturiu tai neturiu kam atiduoti , kad širdies neskaudėtų teks pačiai valgyti gal pabandysiu ta magi idee kal gausis kas nors ačiū visiems už patarimus smile

finalui:
Tupi papūga virtuvėje, žiūri, kaip šeimininkė verda vištą. Po kurio laiko neiškenčia ir sako:
– Gal užtenka tyčiotis iš lavono!
L
Loreta13 30842
2009-11-02 19:34 Loreta13 2011-09-11 06-29

dianaaa rašė: Aš darydavau bet man gaunasi viskas tokiame skystymėlyje, o jis norėtų kad būtų tirštai, tipo kaip guliašas.
Negailėkite mėsos ir daržovių :))
Pridedu pilną indelį.
Ir tik tada pilu vandens, kad vos apsemtų.
volgadon volgadon 4395
2009-11-02 20:02 volgadon 2011-09-11 06-29
[quote="ritukse"]

Petronele rašė: Ir kur gi jūs buvot kai individas savo mėlynąją virė :))))[/quo
a a pražopsojau , bet va katės neturiu tai neturiu kam atiduoti , kad širdies neskaudėtų teks pačiai valgyti gal pabandysiu ta magi idee kal gausis kas nors ačiū visiems už patarimus smile

Kai višta ne broileris, o ta mėlynoji, arba dedeklė labai neblogai gaunasi vištienos užpiltinė, arba šaltiena iš vištos.
Arba(bet reikia kaimiško pečiaus)vištą supjaustyti gabalais, padruskint, papipirint, pridėti bulvių, morkų, sudėti į cegoną (kaip taisyklingai pasakyti nežinau), užpilti vandeniu ir troškinti ilgai.Skaniausias patiekalas.
Kaip taisyklingai cegonas?
Elvusia Elvusia 19998
2009-11-02 20:30 Elvusia 2011-09-11 06-29

volgadon rašė:
Kaip taisyklingai cegonas?

Gal špižinis troškintuvas?
Nors mes jį sagonu vadiname :)))))
dianaaa dianaaa 1637
2009-11-03 10:15 dianaaa
O man vis čenakai galvoje smile o jei viską sudėjus į induką užpilti baltu padažu( su miltais), čia kad būtų tiršta masė. Kaži ar gerai būtų , arba baigiant troškintis(jei su vandeniu) nupilti tą vandenuką ir padarius padažą vėl užpylus patroškinti/
ara ara 1447
2009-11-03 10:48 ara
Sudedu iškart viską, padažiuką darau su miltukais. Biškį skystesnį darau negu paprastai, nes čenakai ilgiau kepa.
A
Amanda 3804
2009-11-03 10:48 Amanda 2011-09-11 06-29

dianaaa rašė: O man vis čenakai galvoje smile o jei viską sudėjus į induką užpilti baltu padažu( su miltais), čia kad būtų tiršta masė. Kaži ar gerai būtų , arba baigiant troškintis(jei su vandeniu) nupilti tą vandenuką ir padarius padažą vėl užpylus patroškinti/


Su miltais niekada nebandžiau, bet kai pyli nedaug vandens, tai ir nesigauna skysta. O jei dar buvlės pasitaiko birios, tai jau vos ir nekošelė gaunasi.
astuleee astuleee 3430
2009-11-03 10:53 astuleee
Jezau, greičiau pietūs. Nes jau nebegaliu kentėt smile
dianaaa dianaaa 1637
2009-11-05 11:39 dianaaa
Vakar kepiau makaronų apkepą, galvojau liks šiandienai, bet sulapnojo visą.....
Įdėčiau nuotrauką, bet nemoku sumažinti smile
astuleee astuleee 3430
2009-11-05 12:01 astuleee
Dėkit nesumažintą, mūsų juk čia daug smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui