Kulinariniai receptai

vovere vovere 25997
2010-10-29 22:22 vovere
ir vis ne į mamą smile
2010-10-29 22:22 vvirginija1
Bet gerai mes čia, kulinarinėj temoj voveriukus aptarinėjam smile
vovere vovere 25997
2010-10-29 22:25 vovere
pagalvojau tą patį smile
2010-10-29 22:26 vvirginija1 2011-09-11 07-00

Elvusia rašė: Noriu anūkų :)
deja, bet mes padėti niekuom negalime smile
klem klem 3973
Aradija Aradija 10365
2010-10-30 20:26 Aradija
as taikepu juos normaliai friturinej smile tik va tingiu zaisti su bulviu pjaustymu, nors va kai dabar kombaina isigijau riekes galkoki karta ju daugiau prikepti smile
Elste Elste 27301
2010-11-02 07:56 Elste 2011-09-11 07-00

Elvusia rašė: Na, iš manęs pyragų kepėja tikrai nekokia :)
Gardus, bet truputį apačia pasmegus, sakyčiau. Nėra purumo.
Ir dar - įdėjau per mažai obuolių - sausokas.
Bet viską sudėlioja į vietas varškės sluoksnis ant viršaus.
Tiesiog šiandien kepiau pietums varškės apkepo ir liko išplaktos varškės su kondensuotu pienu.
Tai gražiai sukračiau ją ant obuolių.
Kabinant viską vienu kąsniu - labai skanu.


o man tai visai gerai gavosi ir skanus. smile
ir purus buvo, nu obuolių gal irgi pamažinau, reikėjo gal tikrai 5 dėti. smile
Bet va pagal receptą tai ko tai man ten miltų per daug gavosi, tai turėjau dar kiaušinių dadėti ir grietinės dar įmečiau.
(todėl dažniausiai pagal receptus ir nedarau, nes tie kiekiai kaip tai ne visada apskaičiuoti būna smile )
klem klem 3973
2010-11-02 14:09 klem 2011-09-11 07-01
[q uote="vvirginija1"="vvirginija1"]

Elvusia rašė: Noriu anūkų :)smile

Ir aš laabai noriu
smile smile
Va, pasiskūsiu, gal išgirs aukščiau smile
Atsiprašau, kad ne į temą smile
dianaaa dianaaa 1637
2010-11-02 15:53 dianaaa 2011-09-11 07-01
Mergaitės vakar kepiau vištą,nu bet kokia sultinga,skani buvo dar ir šiandiena prisimenu skonį ir jus vaišinu smile
klem klem 3973
2010-11-02 15:55 klem
Skaniai atrodo smile
Orkaitėj kepėt?
I
IlonaD 6943
2010-11-02 15:58 IlonaD 2011-09-11 07-01

dianaaa rašė: Mergaitės vakar kepiau vištą,nu bet kokia sultinga,skani buvo dar ir šiandiena prisimenu skonį ir jus vaišinu smile


Sąžinės reikia turėti smile
Į darbo pabaigą, o kai kurie nepietavę - įkelia tokį skanumą. Man kaip Pavlovo šuniui tuoj seilėtekis prasidės. smile
Elvusia Elvusia 19998
2010-11-02 16:02 Elvusia 2011-09-11 07-01

dianaaa rašė: Mergaitės vakar kepiau vištą,nu bet kokia sultinga,skani buvo dar ir šiandiena prisimenu skonį ir jus vaišinu smile

Žudikė smile
Aradija Aradija 10365
2010-11-02 19:15 Aradija
na tai jau pasakok kaip ja kepei? niekada nesu bandziusi kepti visos vistos :) nusiperku kulseliu ar sparneliu atskirai ir tiek, bet foto tai tikrai nors jau po vakarienes sukapojusi nemaza gabala lazanijos - tikras seiletekis prasidejo smile
volgadon volgadon 4395
2010-11-02 19:42 volgadon
Anais laikais, kai nebuvo visokių rankovių, folijų ir kitokių dalykų, kepdavom ant stiklainio puslitrinio su vandeniu.Gerai gaudavosi.
Elvusia Elvusia 19998
2010-11-02 19:45 Elvusia
Niekad nebandžiau kepti ant stiklainio ar butelio.
Esu girdėjusi, kad žvėriškai skaniai gaunasi :)
volgadon volgadon 4395
2010-11-02 19:49 volgadon
Va tame ir reikalas, kad skaniai.Nes į vidų eina garai ir mėsa išeina sultinga.O viršus kepa gražiai.
Elvusia Elvusia 19998
2010-11-02 19:55 Elvusia
Reiks kada pamėginti.
Sako, į stiklainį reikia sulčių įpilti - tuomet jų aromatas dar pagerina skonį ir kvapą :)
L
liuxyte 1818
2010-11-02 20:00 liuxyte 2011-09-11 07-01

volgadon rašė: Va tame ir reikalas, kad skaniai.Nes į vidų eina garai ir mėsa išeina sultinga.O viršus kepa gražiai.


Kepdavome ant puslitrinio pieno butelio užmovę, bet dabar tokių nebėr...
dianaaa dianaaa 1637
2010-11-03 08:29 dianaaa
Pasakoju kaip kepiau vištą.Pirkau šviežų viščiuką,kaip tik savaitgalį Norfoje buvo akcija,lekštutėje susimaišiau prieskonių mišinį vištai įtrinti:druska,įspaudžiau česnako,Santa marijos vištienos prieskoniai,kmynai.Tuo mišiniu iš vakaro įtryniau vištą.Įtrintą vištą dėjau į kepimo rankovę,į vištos vidų pridėjau ketvirčiais pjaustytų antaninių obuolių,užtaisiau rankovės galus ir kepiau 1,5 val.Paskui prakirpau rankovę,kad apskrustų.Labai skanu buvo , smile
dianaaa dianaaa 1637
2010-11-03 08:32 dianaaa 2011-09-11 07-01
1l vandens, 200g cukraus, 1valg s druskos, 200g acto. Viska uzvirinti. Atsaldytu marinadu uspilti sudetus i sloikus pipirus (nevalytus tik isplautus, su uodegytem). tada sterilizuoti apie 20min, pipirai pradeda keisti spalva. ir užsukti Beje, kad butu astresni reikia neisimineti seklu, tada kuo ilgiau stovi tuo astresni darosi.Nuotrauka nelabai gavosi,bet čiliukai tai liuks gavosi
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui