Kulinariniai receptai

Z
zaika 3663
2009-07-16 09:43 zaika
[[/quote]
Tai kad labai greit tie balandėliai pasidaro, kopūstą į mikrobangę kokioms 20min pertą laikotarpį pasiruošiu mėsytę su morkytėm svogūniukais ir pievagrybiais(daržoves kokias 7min pakepinu (kai netingiu)) susuku į lapus ir į puodą maksimum 30 min paruošimo[/quote]


o kopūstas mikrobangėj nesukepa?
J
jurao 1107
2009-07-16 09:43 jurao 2011-09-11 06-21

Elvusia rašė:

IlonaD rašė:

Aš žuvį kai farširuoju, būtinai dar dedu tarkuotos bulvės truputuką, ir pilu grietinėlės - tada tokia minkštutė, skanutė gaunasi, niam...

Bulvės nededu, bet dedu pakepintos morkos su svogūnus. Ir būtinai grietinėlės, ir batono.
Ir į vištą taip pat.

aš nededu nei bulvės nei batono kepintos daržovės morkos svogūnai, kartu pakepinu ir žuvies faršą citrinų sulčių ir žalatinos šaukštą viską sukišu atgal ir patiekiant dar padažiuką darau (kažkada Plateliuose kai kas ragavo įdarytą lydeką)
J
jurao 1107
2009-07-16 09:44 jurao
o kopūstas mikrobangėj nesukepa?[/quote]

ne, labai gražiai suminkštėja, kartais nuiimu dar puse lapų ir dar įkišu kopūstą labai super ir greit gaunasi
Elste Elste 27293
2009-07-16 09:45 Elste 2011-09-11 06-21

jurao rašė: Tai kad labai greit tie balandėliai pasidaro, kopūstą į mikrobangę kokioms 20min pertą laikotarpį pasiruošiu mėsytę su morkytėm svogūniukais ir pievagrybiais(daržoves kokias 7min pakepinu (kai netingiu)) susuku į lapus ir į puodą maksimum 30 min paruošimo


jo, tie greitai ir cepelinai ne kažin kiek darbo, jeigu bulves ne rankom tarkuoji smile
Aš kai tingiu balandėlius sukti, tai darau "tinginių balandėlius" smile
tiesiog kompūstą susmulkinu, morkas, faršą, prieskonius... viską į puodą iš karto, vandens biski įpilu, pasitroškina kokias 10 min., tada šaukštą grietinės, šaukštą tomato, pamakaluoji, dar porą minučių ir išjungiu. Visą tą makalošę užsipilu ant virtų bulvių ir tokį troškinį valgom. Laaaaabai skanu, darbo nedaug, greitai ir skonis kaip balandėlių.

toks patiekalas gimė, kai vieną kartą balandėliai nesigavo.. suplyšo ir subirėjo. smile Dabar tik tokią makalošę ir darau, nes dar skaniau smile
Z
zaika 3663
2009-07-16 09:52 zaika
aš balandėlius tik pas mamą valgau, jinai netingi terliotis, o cepelinai, kaip jinai sako, pats greičiausias gaminimas, bet gaila, kad ne man taip smile
Elste Elste 27293
2009-07-16 09:59 Elste 2011-09-11 06-21

zaika rašė: aš balandėlius tik pas mamą valgau, jinai netingi terliotis, o cepelinai, kaip jinai sako, pats greičiausias gaminimas, bet gaila, kad ne man taip smile


dėl cepelinų tai pritariu, tikrai greitas darbas. smile
dianaaa dianaaa 1637
2009-07-16 10:18 dianaaa
Sugundėt su tinginio balandėliais smile
Elste Elste 27293
2009-07-16 10:20 Elste 2011-09-11 06-21

dianaaa rašė: Sugundėt su tinginio balandėliais smile

nu tirkai skanu ir greita. Pabandykit, tai kiekvieną dieną pradėsit darytis smile
aš tai čia kai paskaitinėju, tai matyt iki pietų nedaturėsiu, seilės kaip senbernarui teka. smile
Išsitraukiau obuolį sugraužt.
J
jurao 1107
2009-07-16 10:26 jurao
Aš kai tingiu balandėlius sukti, tai darau "tinginių balandėlius" smile
tiesiog kompūstą susmulkinu, morkas, faršą, prieskonius... viską į puodą iš karto, vandens biski įpilu, pasitroškina kokias 10 min., tada šaukštą grietinės, šaukštą tomato, pamakaluoji, dar porą minučių ir išjungiu. Visą tą makalošę užsipilu ant virtų bulvių ir tokį troškinį valgom. Laaaaabai skanu, darbo nedaug, greitai ir skonis kaip balandėlių.

toks patiekalas gimė, kai vieną kartą balandėliai nesigavo.. suplyšo ir subirėjo. smile Dabar tik tokią makalošę ir darau, nes dar skaniau smile[/quote]

aš ir bulves į tokią košę kartu dedu troškinti (kad puodų mažiau plaut reiktų), o ir bulvių skonis geresnis
Elste Elste 27293
2009-07-16 10:29 Elste 2011-09-11 06-21

jurao rašė:
aš ir bulves į tokią košę kartu dedu troškinti (kad puodų mažiau plaut reiktų), o ir bulvių skonis geresnis

taip taip , galima ir šitaip.
Bet aš verdu atskirai, kol padarau tą makalošę, jau ir bulvės išverda, tada ant jų fyyyk tą visa košę ir niamu niamu.
astuleee astuleee 3433
2009-07-16 10:40 astuleee
Aš irgi tokius balandėlius gaminu. Tai dar saują ryžių įberiu, tada jau iš viso skonis kaip reikiant.
Elste Elste 27293
2009-07-16 10:42 Elste 2011-09-11 06-21

astuleee rašė: Aš irgi tokius balandėlius gaminu. Tai dar saują ryžių įberiu, tada jau iš viso skonis kaip reikiant.


aš irgi kartais smile skanu, ane smile
Petronele Petronele 18325
2009-07-16 10:46 Petronele 2011-09-11 06-21

zaika rašė: aš balandėlius tik pas mamą valgau

Mano dukra lygiai taip taip pasakytų smile Labai mėgsta balandėlius, tik su tais "tingininiais" jos nesuviliosi, vos prišnekinau Elvusios rekomenduotą įdarytą kopūstą paragauti.
Elvusia Elvusia 19998
2009-07-16 10:48 Elvusia 2011-09-11 06-21

Petronele rašė: įdarytą kopūstą paragauti.

Ir kaip?
Nes savo sūnaus anikaip nepriversčiau paragaut nei kopūsto, nei balandėlių.
Jokių tokių makliūzių jis nevalgo.
Petronele Petronele 18325
2009-07-16 10:57 Petronele 2011-09-11 06-21

Elvusia rašė: Ir kaip?
Nes savo sūnaus anikaip nepriversčiau paragaut nei kopūsto, nei balandėlių.
Jokių tokių makliūzių jis nevalgo.

Valgė ir patiko, bet žinai... ne tas, balandėliai yra balandėliai :)))
Labai kaprizinga mergiotė, visai ne į mamą :)
Aradija Aradija 10365
2009-07-16 10:59 Aradija 2011-09-11 06-21

Petronele rašė: vos prišnekinau Elvusios rekomenduotą įdarytą kopūstą paragauti.

eh reikejo mane tam vakarui isivaikinti smile smile smile as buciau nesipriešinusi paragauti smile
volgadon volgadon 4395
2009-07-16 11:15 volgadon
Visada pipirus įdarytus (mėsytė, svogūnas, morkytė, ryžiai) kartais be ryžių, troškindavau puode.
Pabandžiau tą patį variantą orkaitėj iškepti. Pagal mane gerai gaunasi.Dar skaniau, tas pipiras ne vandenį išmirkęs, o iškepęs.
Aradija Aradija 10365
2009-07-16 11:29 Aradija
o neperdziuna? ar ten pas jus kokia orkaite su garais? smile
Z
zaika 3663
2009-07-16 11:44 zaika
o kiek laiko taip reikia kepti orkaitėje? smile
I
IlonaD 6943
2009-07-16 11:48 IlonaD 2011-09-11 06-21

volgadon rašė: Visada pipirus įdarytus (mėsytė, svogūnas, morkytė, ryžiai) kartais be ryžių, troškindavau puode.
Pabandžiau tą patį variantą orkaitėj iškepti. Pagal mane gerai gaunasi.Dar skaniau, tas pipiras ne vandenį išmirkęs, o iškepęs.


O tuos produktus, kuriuos į pipirą kišate, jau apdorojate iš anksto? Ir ryžius, ir mėsytę?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui