Kulinariniai receptai

Elste Elste 27293
2010-06-02 16:52 Elste 2011-09-11 06-49

Elvusia rašė:

Elste rašė: Ot tada va ir būna tokie skanūs, suminkštėję smile

Ir pūkuoti :)))

smile smile smile nu jeigu nuo kalėdų iki dabar
tam maišiuke ir duoninėj - tai jo smile
bet jeigu tik porą dienų, tai - skanūs ir pliki smile
Jolke Jolke 1309
2010-06-02 17:20 Jolke
O vat ir ne, nuo kalėdų iki dabar, nepūkuoti. Nurs duona su kažkeliolika konservantų apsipūkuot mėgsta smile
L
laura9 10602
2010-06-02 17:25 laura9 2011-09-11 06-49

Jolke rašė: O vat ir ne, nuo kalėdų iki dabar, nepūkuoti. Nurs duona su kažkeliolika konservantų apsipūkuot mėgsta smile

Tikra kaimiška duona stovi ilgiausiai be jokio supelijimo. Tik parduotuvinė duona pastovi kelias dienas ir viskas, supelija.
Jolke Jolke 1309
2010-06-02 17:30 Jolke 2011-09-11 06-49

laura9 rašė: Tikra kaimiška duona stovi ilgiausiai be jokio supelijimo. Tik parduotuvinė duona pastovi kelias dienas ir viskas, supelija.

Deja... Turiu aš tos tikros kaimiškos duonos, sugeba supelyt ir ji pas mane. Tiesa stovi daug ilgiau nei parduotuvinė.
Elvusia Elvusia 19998
2010-06-02 19:04 Elvusia 2011-09-11 06-49

Jolke rašė: Turiu aš tos tikros kaimiškos duonos, sugeba supelyt ir ji pas mane. Tiesa stovi daug ilgiau nei parduotuvinė.

mano kepta nepelyja.
Nesuprantu, kodėl :)
Po dviejų savaičių dar galima valgyti :)
Ilgiau neišlaikėm :)
urtele urtele 13511
2010-06-02 19:56 urtele 2011-09-11 06-49

Elvusia rašė: Po dviejų savaičių dar galima valgyti :)
)
Tai jau apie liepos pradžią reiktų kepti , juk nesimiltinsi prieš meet'ą smile . Tada jau reiks suknias matuotis. smile
Elvusia Elvusia 19998
2010-06-02 19:58 Elvusia
Aha smile
Iškepsiu iš anksto ir nuvešiu smile smile smile
urtele urtele 13511
2010-06-04 18:59 urtele 2011-09-11 06-49
Gal kas susigundys, labai skaniai aprašytas?
gyvenimas.delfi.lt/cooking/saldus-rabarbaru-pyrag...

Rabarbarų pyrago receptas!
180 g sviesto
1 stiklinės cukraus
3 kiaušinių
1,3 stiklinės miltų
1,5 šaukštelių kepimo miltelių
Vanilės
600 g rabarbarų

Pabarstymui:

1/3 stiklinės miltų
1/3 stiklinės cukraus
50 g sviesto

Rabarbarus nuplaukite, nulupkite žievelę, supjaustykite 0,5-0,8 cm gabalėliais.

Sumaišykite sviestą su cukrumi ir vanile. Sudėkite kiaušinius, viską išmaišykite. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius. Į tešlą įmaišykite pusę rabarbarų. Paskirstykite tešlą ant formos, išlyginkite. Apibarstykite likusiais rabarbarais.

Pabarstymui: rankomis sumaišykite miltus, cukrų ir šaltą sviestą, kad gautųsi trupiniai. Užbarstykite ant rabarbarų.

Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Kepkite pyragą apie 1 valandą, atvėsinkite formoje.
Elvusia Elvusia 19998
2010-06-04 19:55 Elvusia
O mes va, valgome varškinius blynus, iškeptus su kokosų aliejumi.
Pirkau jį plaukams, nagams ir ragams :))
Bet kokie gardūs blynai gavosi. Kaip Tigos lašinukai "palčiki obližiš" :))
Rolf Rolf 17196
2010-06-04 20:02 Rolf
O man dukra neleidžia kepti jokių pyragų, pyragėlių. Storėja vargšė, o atsisakyti saldumynų neturiu valios.
Praeitas išeiges kepiau pyragėlius su obuoliais iš sluoksniuotos tešlos ir dar su vištienos-grybų įdaru.
Visai skaniai gavosi, nežiūrint to, kad tai ne mano sritis smile
Taip ir baigiasi mano geri norai palepinti šeimyną.
Arba reikia paslėpti nuo dukros, iškepus pyragėlius.
Elvusia Elvusia 19998
2010-06-04 20:12 Elvusia 2011-09-11 06-49

Rolf rašė: O man dukra neleidžia kepti jokių pyragų, pyragėlių.

Iš viso, dabar kiekvienas lyšnas kąsnelis daug kam eina į kūną.
Nepriklausomai nuo amžiaus.
Mano sūnaus draugė valgo kaip coliukė :)
O lašinukų ant kai kurių kūno vietų vis tiek yra.
Nors labai graži mergaitės figūra, bet ji jau dabar priversta mažinti maisto kiekius. Nes, jei valgytų kiek nori ir ko nori, jos apimtys didėtų.
Esi laiminga, kad gali valgyti ką nori ir norimais kiekiais.
Aš jau turiu kontroliuoti tai, ką dedu į burną :)
Rolf Rolf 17196
2010-06-04 20:24 Rolf 2011-09-11 06-49

Elvusia rašė: Esi laiminga, kad gali valgyti ką nori ir norimais kiekiais.

Tikrai neesu laiminga dėl to. Tiesiog jau pradedu susitaikyti su ta mintim, kad kitaip nebus.
Juk nevalgysi be saiko, tik tam, kad kuo daugiau prikimšti ir laukti rezultato.
Toks jau mano likimas.
Kad tik gera sveikata būtų. O ja kol kas nesiskundžiu smile
Elvusia Elvusia 19998
2010-06-04 20:28 Elvusia 2011-09-11 06-49

Rolf rašė:
Tikrai neesu laiminga dėl to.

Ech, mes gi visuomet norim to, ko neturim :)))
Aš labai nuoširdžiai pavydžiu lieknoms moterims jų lieknumo :))
Kad jos gali nesukti sau galvos dėl to, ką valgo.
Dabar gi, valgome beveik be riebalų. Tik liesą mėsytę ar kitokius nekaloringus produktus (apie šokoladus istorija nutyli).
Ir vistiek, jau žiūrėk, "meilės rankenos" aplink klubus riečiasi :)))
Z
zaika 3663
2010-06-04 20:31 zaika 2011-09-11 06-49

Elvusia rašė:
Ir vistiek, jau žiūrėk, "meilės rankenos" aplink klubus riečiasi :)))


ech... pažįstamas jausmas smile
Rolf Rolf 17196
2010-06-04 20:38 Rolf
Taip jau yra, kad nori to, ko neturi. smile
talys talys 3761
2010-06-04 20:43 talys
Daug vyrų žavisi butent apvaliom moterim,ne kūdenom.
Byla Byla 12118
2010-06-04 20:49 Byla
smile
talys talys 3761
2010-06-04 20:51 talys 2011-09-11 06-49

Byla rašė:

talys rašė: Daug vyrų žavisi butent apvaliom moterim,ne kūdenom.

Tai kur tie vyrai ?


Yra kažkur,matomai. smile
Byla Byla 12118
2010-06-04 20:58 Byla
..............
Byla Byla 12118
2010-06-04 21:11 Byla 2011-09-11 06-49
Dabar dar ir sraigių metas.
Radau žurnale "Virtuvė" :
Sraigės kiauteliuose su pievagrybių kepurėlėm

12 sraigių, 12 kiautelių, 12 didelių pievagrybių kepurėlių, 60g minkšto sviesto, 2 smulkintos česnako skiltelės, 1 saujelė svogūnų laiškų, 1 šaukštas smulkintų petražolių, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, žiupsnelis muskato, 2 šaukštai baltojo sauso vyno, alyvuogių aliejaus, prancūziško batono.

Išvirkite sraiges. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laips. temperatūros. Batoną supjaustykite riekelėmis, stiklinaite išspauskite viduriukus. Ratukų kraštelius aptepkite sviestu.
Nupjaukite pievagrybių kotelius ir išskobkite šaukšteliu vidų. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite česnakus, svogūnų laiškus, petražoles, prieskonius ir truputį pakepinkite. Supilkite vyną, išmaišykite ir kepkite dar apie 2 min. Į sraigių kiautelius įpilkite po šaukštelį šio padažo, įdėkite p vieną sraigę, ant viršaus vėl užpilkite padažo. Kiekvieną kiautelį uždenkite pievagrybio kepure, aptepkite alyvuogių aliejumi, įdėkite į batono ratuką. Kepkite 10-15 min. .
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui