Tininga
49861
#1307471 2016-02-28 12:34 Tininga

admin123 rašė:


o jei butu dirbe tik 159 val, is kuriu butu 16 virvalandziai ir 62 naktines tai kaip tada?
uz 159 val -350 eur
350/159*62*0.5=68.24
350/159*16*2=70.44
taip jus skaiciuotumete kai menesinis?

159*2.13=338.67
62*2.13*0/5=66.03
16*2.13*2=68.16
taip jus skaiciuotumete kai valandinis?



bet juk ir tabelyje rasosi: dirbo 159 val is kuriu 16 sventiniu, tai cia gaunasi jau trigubai o ne dvigubai apmoketa smile


Ne, aš taip neskaičiuočiau. Jei dirbo 159 val., iš jų 16 šventinių, tai alga gali būti taip skaičiuojama:
1) (350/159)*143 ir už šventines 16*(350/159)*2
2) Už 159 val. 350, plius už šventines 16*(350/159).


Tininga
49861
#1307472 2016-02-28 12:35 Tininga
Negi nejaučiate skirtumo tarp šitų situacijų?


admin123
1665
#1307473 2016-02-28 12:35 admin123

admin123 rašė:



Tininga rašė:


Už šventines pakaktų viengubai skaičiuoti tokiu atveju :
184*2,13
16*2,13
60*2,13*0,5
25*2,13*0,5

184*(350/159)
16*(350/159)
60*(350/159)*0,5
25*(350/159)*0,5



dabar supratu, kad galiu isskirstyti dar taip:

159*2,13
16*2,13*2
60*2,13*0,5
25*2,13*1,5

159*(350/159)
16*(350/159)*2
60*(350/159)*0,5
25*(350/159)*1,5

ar teisingai?



o cia ar teisingai supratau?

admin123
1665
#1307474 2016-02-28 12:47 admin123

Tininga rašė:


Negi nejaučiate skirtumo tarp šitų situacijų?


taip dabar supratau aciu:)

admin123
1665
#1307475 2016-02-28 12:50 admin123

Tininga rašė:



admin123 rašė:


o jei butu dirbe tik 159 val, is kuriu butu 16 virvalandziai ir 62 naktines tai kaip tada?
uz 159 val -350 eur
350/159*62*0.5=68.24
350/159*16*2=70.44
taip jus skaiciuotumete kai menesinis?

159*2.13=338.67
62*2.13*0/5=66.03
16*2.13*2=68.16
taip jus skaiciuotumete kai valandinis?



bet juk ir tabelyje rasosi: dirbo 159 val is kuriu 16 sventiniu, tai cia gaunasi jau trigubai o ne dvigubai apmoketa smile


Ne, aš taip neskaičiuočiau. Jei dirbo 159 val., iš jų 16 šventinių, tai alga gali būti taip skaičiuojama:
1) (350/159)*143 ir už šventines 16*(350/159)*2
2) Už 159 val. 350, plius už šventines 16*(350/159).



cia pvz kai menesinis, o jei valadinis tai taip:
143*2.13 ir uz sventines 16*2.13*2
159*2.13 ir uz sventines 16*2.13?

Tininga
49861
#1307478 2016-02-28 12:52 Tininga
Taip smile


admin123
1665
#1307481 2016-02-28 13:13 admin123
lyg ir viskas aisku tik nesuprantu kodel skaiciuojant trimis variantais treciasis gaunasi kitoks?

1 var.
184*2.13=391.92
25*2.13*0.5=26.63
60*2.13*0.5=63.90
16*2.13=34.08
viso 516,53

2var.
184-25-60-16=83
83*2.13=176.79
25*2.13*1.5=79.88
60*2.13*1.5=191.7
16*2.13*2=68.16
viso 516.53

3 var.
159*2.13=338.67
25*2.13*1.5=79.88
60*2.16*0.5=63.90
16*2.13*2=68.16
viso 550.61

kur cia klaida gal galit padeti smile



Tininga
49861
#1307483 2016-02-28 13:28 Tininga
O kas yra 2,16 trečiam variante?


admin123
1665
#1307484 2016-02-28 13:29 admin123

Tininga rašė:


O kas yra 2,16 trečiam variante?


Cia 2.13 tiesiog vedimo klaida

admin123
1665
#1307485 2016-02-28 13:31 admin123
Jei treciam variante sventines butu dauginamis taip 16×2.13
Tai gautusi visu var suma ta pati
Tai gal visdelto nereikia sventines dar 8s dvieju dauginti?

Tininga
49861
#1307487 2016-02-28 13:41 Tininga redaguota: 2016-02-28 13-50
Aiškiausia būna tada, kai išskirstome valandas pagal rūšis ir apmokame jas atitinkamais tarifais... Ypač mokant valandinį.
O šiuo atveju taip gavosi, kad skirstėte, bet nepilnai išskirstėte...



admin123
1665
#1307488 2016-02-28 14:04 admin123

Tininga rašė:


Aiškiausia būna tada, kai išskirstome valandas pagal rūšis ir apmokame jas atitinkamais tarifais... Ypač mokant valandinį.
O šiuo atveju taip gavosi, kad skirstėte, bet nepilnai išskirstėte...



Na tai kuris var teisingas?
Ir kas nepilnai isskurstyta?
smile

admin123
1665
#1307489 2016-02-28 14:12 admin123
[quote=admin123]

Tininga rašė:


Aiškiausia būna tada, kai išskirstome valandas pagal rūšis ir apmokame jas atitinkamais tarifais... Ypač mokant valandinį.
O šiuo atveju taip gavosi, kad skirstėte, bet nepilnai išskirstėte...



Tai gal galite padeti isskirstyti kad zinociau?labai prasau... smile

Tininga
49861
#1307490 2016-02-28 14:28 Tininga
Tai juk jau išsiaiškinome:
#Paprastos dieninės
#Naktinės
#Šventinės
#Viršvalandžiai
(jūsų 2 variantas).
Jei neskirstome - tada 1 variantas.
Klaida tada įsivėlė dėl to, kad buvo suplaktos į krūvą dieninės ir šventinės...


admin123
1665
#1307491 2016-02-28 14:30 admin123

Tininga rašė:


Tai juk jau išsiaiškinome:
#Paprastos dieninės
#Naktinės
#Šventinės
#Viršvalandžiai

Klaida tada įsivėlė dėl to, kad buvo suplaktos į krūvą dieninės ir šventinės...


Na tai 2 var teisingas taip iseina?
Baigiu plaukus nusuraut...

Tininga
49861
#1307492 2016-02-28 14:30 Tininga

admin123 rašė:



Tininga rašė:


Tai juk jau išsiaiškinome:
#Paprastos dieninės
#Naktinės
#Šventinės
#Viršvalandžiai

Klaida tada įsivėlė dėl to, kad buvo suplaktos į krūvą dieninės ir šventinės...


Na tai 2 var teisingas taip iseina?
Baigiu plaukus nusuraut...


Taip - papildžiau žinutę.



admin123
1665
#1307493 2016-02-28 14:35 admin123
O Tininga,
Kaip dar del tabeluo pildymo
Suminej grafoje parasau kad dirbo is viso 184 val ir nurodau kad is ju
25 virsv
62 nakt
16 svent?

Ar rasyti suminej 83 ir nurod kad is ju
25 virsv
62 nakt
16 svent?

Tininga
49861
#1307497 2016-02-28 16:02 Tininga
Taip, nurodoma visos faktiškai dirbtos. Patogumo dėlei įsiterpkite papildomą stulpelį, kad visos būtų atskiros: dieninės, naktinės ir t.t. Aš pvz dar įterpiu jūrines, suminių prastovų grafas.


vilka81
618
#1307511 2016-02-28 17:48 vilka81
Kaip manote ar geras buvo skaičiavimo būdas. Radau tokią situaciją, darbuotojui taikoma suminė DLA, jam taikomas nustatytas mėn. atlyginimas.400. Taikoma 3 mėn. suminis laikotarpis. sausio mėn. pagal grafiką buvo nustatyta dirbti 168darbo val. bet žmogus susirgo nuo sausio 25 dienos iki pat vasario 08d. Sausio mėn. iki ligos jis išdirbo 124darbo val. Iki sausio 25 dienos pagal 5d.d. savaitę būtu 16dienų*8val - 128. Už tiek jam ir buvo apmokėta. Nes valandos bus lyginamos per kitus du mėn.?

Tininga
49861
#1307512 2016-02-28 18:18 Tininga
Galimas toks variantas, kai grafiko valandos yra išlyginamos, kad nesusidarytų "neuždirbti" viršvalandžiai.

Diskusijos

Kas prisijungęs?

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis